·152 syf.··Beğendi
···Okunma: 21 Haziran 2018 13:48 Fındık Kabuğu, temiz ve tatlı diliyle yağmurlu bir günde pencere kenarında hem içiniz ısınarak hem heyecanlanarak hem sinirlenerek hem de üzülerek okuyabileceğiniz keyifli bir roman.
---spoiler---
Kitap Bir fetüs tarafından anlatılıyor. Çoğu zaman kitabı okurken kendinizi baş aşağı bir rahimin içinde sıkışmış kalmış gibi hissediyorsunuz. Yazar da fetüsle empati kurmamızı fazlaca sağlıyor.
Asıl konuya gelirsek kitap aldatılma, ihanet, kıskançlık, aşk , anne-baba sevgisi gibi konuları işliyor. ayrıca yazar aralara dünyaya dair görüşlerini o kadar güzel yediriyor ki fetüsün de yardımıyla bunlar masum birer gerçekliğe dönüşüyor.
---spoiler---
Son olarak okumakla okumamak arasında gidenlerin kesinlikle okuması gereken bir roman. Bir Başyapıt mı? Değil. Okumadan ölsem olur muydu? Olurdu. Herkese iyi okumalar.