Sahi;
Sahi Sahi; Unuttun mu beni? Sokağında sabahladığımı Dizinde ağladığımı Hasreti sende öğrenip saçma sapan şiirler yazdığımı Kokunu içime çektiğimde gülümseyip sana sarıldığımı sahiden unuttun mu? Sahi; varlığımdan haberin var mı? Aslında gündüzleri gülüp geceleri nefes bile alamadığımdan, Ya her kelimede,her şarkı da seni hatırladığımdan, Ya da aşka inancım kalmadığından. Sahi; okuyor musun aldığım kitapları? Kelimelerinde görüyor musun beni Yada dinliyormusun şarkılarımızı Duruyor mu kuruttuğumuz çiçekler Suya ihtiyacı olmayan kaktüs Veya fazla sulamaktan solan manolyam İçinde Kaybolduğum sen Beni varlığıyla var edip, yine yokluğuyla yok eden Deryalara değişmeyeceğim kadın sana soruyorum Sahi; özlemez mi insan Aynı rüyayı görüp aynı anda uyandığı insanı Beraber ağlayıp beraber güldüğü adamı bi an olsun hatırlamaz mı ? Ben kalbim her çarptığında yeniden hatırlıyorum seni Kaderin benden aldığı, kıvırcık saçlarında idam edildiğim kadın Sahi; sahiden gelmez misin artık Sahi; sahiden sevmez misin artık Sahi: sahiden yaşıyor muyum? Yoksa korktuğum başıma gelip yokluğuna alışıyor muyum? BATUHAN KAYA
abi sen ne yaptın ya 😟