2018 6. kitabı
#osmanaysu kalemini seviyorum Anlatımı net ve akıcı. #sır kitabını da elimden bırakamadan okudum. Hadı canım yok artık olamaz böyle bir şey dedirttip Ama hız kesmeden soluksuz okutuyor. Murat anne babası olunce teyzesının yanında kalır ama teyzesi bır zaman sonra kovar Muratı köşkten. Murat zengin bir iş adamı olarak seneler sonra tekrar döner köşke amacı intikam almak olsada aslında teyzesının uvey kızı, ilk aşkını görmekte itmiştir onu dönmeye. Teyzesı yatalak aklı gıdıp gelen biridir artık. İntikam almak şöyle dursun gorduklerı yetmiştir Murat ın içini sogutmaya. Ama Murat yinede gitmez. Köşkte olan sıradısı olaylar ilgisini çeker. Bir saçmalık oldugunu kanıtlamak için kalır. Sonrası sırlarla dolu sayfalar, cozulmeyı bekleyen olaylar. Kitap boyunca Murat la hep aynı fikirdeydim. Yok artık öyle şeyler olamaz hangı devırdeyız dedikçe bende tekrarlardım. Acabı mı dedikçe ürperek bende acaba mı dedim Ama sonunda Murat beni hayel kırıklığına ugrattı. Çocuğum senın gozun hiç mi açılmadı o kadar zengın olmussun ele karısmıssın. nedır yanı bu demedim değil Kitabın devamı yok ama olsaydı emin ohhhh olsun diye diye okuyacaktım. Benimde içim az bıraz soguyacaktı Sırları,gizemleri çözmeyi seviyorsanız, az birazda gerilelim diyorsanız tavsiye ederim
SırOsman Aysu · Ephesus Yayınları · 2018212 okunma