ö n e r i
şiir önerisi olan var mı? (her konuda olabilir)
Şiir
Cahit Sıtkı Tarancı -Desem Ki
Ulusa sesleniş yapardım da şimdi, yarın sınav var kısa tutuyorum özür dileyerek.. Turgut Uyar- Tel cambazı Edip Cansever - Mendilimde Kan Sesleri Ahmet Erhan - Yarasanın 21 şiiri, Gülşiir Attilâ İlhan - Yasak Sevişmek, Ayrılık Sevdaya Dahil, Böyle Bir Sevmek Soppha - Hepsini okuyabilirsin zaten kısa kısalar Shakespeare - 66. Sone Ataol Behramoğlu - Öğrendim Ki Can Yücel - Eğer Ümit Yaşar Oğuzcan - Beni Unutma, Adak, Galata Kulesi İlhan Berk - Bir düzyazıyımdır belki de ben Didem Madak - Ağrı Cahit Sıtkı Tarancı - Desem ki Metin Altıok - Sarıl Bana Birhan Keskin - Kargo Asaf Halet - Mâra, İbrahim Tarık Tufan - Anna Haydar Ergülen - Sis, Eylül, İç Nefes Ah Muhsin Ünlü - Hatırlat da Haziran Sonlarında Çocukluğumu Yakalım Ahmet Telli - Hâlâ Koynumda Resmin Arkadaş Zekai - Sevdadır, Hüzün Mevsimi Sait Faik Abasıyanık - Kırmızı Yeşil Nazım Hikmet - Kız Çocuğu Yavuz Bülent Bakiler - Şaşırdım Kaldım İşte . . Şimdilik bu kadar olsun.. İyi geceler, keyifli okumalar..
Milyon kere Ayten - Ümit Yaşar Oğuzcan "Bana sorarsan mevsimlerden Aytendeyiz/ Günlerden Aytenertesidir" en en bi sevdiğim şiir 🌸
Selim Temo- onbir meridyende sürgün keder ve ibrisim
Şükrü Erbaş 🍃🌼🍃 "Yağmur yağıyor Ömür hanım…Gökten değil, yüreğimin boşluğundan ömrümün ıssız toprağına…Ve ben sonsuz bir düzlükte bir küçücük, bir silik nokta gibi eriyip gidiyorum. Seslensem kim duyar sesimi yalnızlıklar katından?"
Kimselerin bilmediği bir şair ve şiiri Nuray AYHAN - Cemreye Bo/yandı Şiir