·552 syf.·
2018 30. kitabı
Bildiğimiz Epsilon yayınevi, bildiğimiz wattpad kitabı. Okumayı düşünenler ona göre başlasınlar. Klasik wattpad kitaplarında olduğundan farklı bir şey beklemeyin. Wattpad'da gerçekten kalemi iyi olan 1-2 yazar var ama Duru Mavii onlardan biri değil bence. Çok güzel betimlemeler, edebi anlatımlar bekleyenlerin kitabı değil His. Kurgusu güzel sayılır sadece. Onun dışında düz sade anlatımı olan, bir çok genç kurgu klişesinin yer aldığı bir kitap. Genç kızımız Hare Ateş'in kardeşinin oyunu sayesinde arafa düşer Ruhlar şehrine gelir. Ateş şehrin lideridir ve sevdiği kadının ihaneti sonucu arafa düşmüştür. Kitabın büyük kısmında Ateş Hareye kendini göstermiyor. Ona rağmen büyük aşk! işte Hare Ateş'i hissedebiliyor. Bu iki genç Ateş'in Hare'de kendine ihanet eden sevgilisini görmesine rağmen zamanla bir araya gelirler. Ama bu seferde Hare arafta uzun süre yaşamayacaktır. Ateş buna çare olarak Hare'yi Dünyaya gönderebilmek uğruna kendini feda eder ve The End:D His-2'de yakında raflardaki yerini alacak bu arada:)
His: Cehennem ÇiçeğiDuruMavii · Epsilon Yayınevi · 20181,035 okunma
Wattpadde beğendiğin yazarları yazabilir misin?
Binnur Şafak Nigiz, Emine Tavuz
2 yanıtı göster
Yakınen tanıyan ve okuyan biri olarak yazıyorum. kitabının % 60 kaliteli betimlemelerle dolu bir yazara yersiz bir eleştiri olmuş.birçok okuyan hiç duymadığı kelimeleri bu kitaptan okuduğunu yazıyor hatta betimlemelerini beğenenler çoğunlukta bence siz atlayarak okumuşsunuz
Sana katılmıyorum. Çünkü His wattpad de okuduğum hiçbir kitaba benzemiyor. Benzer yönleri olabilir bu normaldir ama bu kitabın konusu o tür wattpad kurgularından ibaret değil. Betimlemelerin çoğu ise gayet iyiydi. Kitabın eksik yönleri var mı dersen var. Ama o kadar göze batıcak kadar değil.
Bunun devamı olarak zaten his 2 çıkmış hemde coktandir HIS 2 ATEŞ MAVİSİ diye raflarda yerinini buluyor
Kitabi okumak için nasi aciyoruz