···Okunma: 26 Ağustos 2018 22:33 Stefan'ın ince ama çok güzel mesajlar veren ve insanların psikolojisini çok güzel yansıtan bu kitaplarına bayılıyorum. 'Bir kalbin çöküşü' de kısacık sizi asla sıkmayacak, ders verecek ve hatta sizi hüzünlendirecek dolu bir kitap. Yıllardır kendisine değer verilmeyen,hatta görülmeyen, tek varlık sebebi eve para getirmek olan zavallı bir babanın, kızı sebebiyle ve karısının da tabiri caizse 'yangına körükle gitmesiyle' kalbinin çöküşünü anlatıyor. Stefan ayrıca psikolojiye ilgi duyduğu için kitaplarında çok güzel psikoljik tasvirler yapıyor ve bu da sizi karakterin yerine koyabiliyor. Bu da kitabı yaşıyor olmanıza vesile kılıyor ve duyguları siz de yaşıyorsunuz. Kitabı okurken de çok üzüldüm çünkü etrafımızda da bastırılmış, susturulmuş, görmezden gelinmiş çok insan var. Onların içine bakabilme,düşüncelerini okuyabilme şansımız olsaydı eğer bir kez daha insanlığımızı sorgulardık. İnsanı öldürmeye bir insan yetebilirmiş. Bu kitapla bir kez daha anlıyorsunuz.. Tabiki okuyun o halde. Şimdiden iyi okumalar: )