Dönüşüm
2018 121. kitabı
Kafka yazmış güzeldir demeyin, cidden kötü saadece vakit kaybı. Okunacak o kadar güzel kitaplar varki, yazık olmuş gerçekten. Isbankasi Yayınları da hangi kafayla bu kitabi basmış oda enteresan.
DönüşümFranz Kafka · Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları · 2022267,5bin okunma
·1 alıntı·
Kafka'nın bu kitabını sevmediyseniz başka hiç bir kitabını sevemezsiniz. Belki de en sürükleyici olanı bu,sizin kitapta zaman kaybı diyecek kadar neyi sevmediğinizi anlayamadım gerçekten
Şeyma R.GZN...
Peki birde surdan bakalım, ben neden beğendiğimi izah ettim, Sizde Neden beğendiğinizi, sizde kitabı beğenmeyen birini sorgulamanizi sağlayacak kadar neyi sahiplendiginizi acıklarmısınız?
Kitabı anlamadığınızı düşünüyorum, düşünmek istiyorum.
Şeyma R.GZN...
Teşekkür ederim detaylı izahat için. Keyifli okumalar...
Son kelimeniz enteresan olmuş... Bu kadar derin anlamlar içeren , görünenin ardındaki görünmeyenleri göstermeye çalışan bir esere vakit kaybı olarak bakmanız kesinlikle 'enteresan'. Tavsiyem Dönüşüm'ü bir de gözleriniz ile değil zihninizle hissederek okumanız.
Şeyma R.GZN...
Yazarın eseriyle alakalı kendi yorumunu okumanızı tavsiye ederim "nişanlısı felice bauere yazmış olduğu mektupların birinde ise şunu diyor; “seni düşünerek dinlenmek için şimdi bir yana bıraktığım bu öykü, nasıl da eşi bulunmaz bir iğrençlikte! şimdiden yarıyı biraz geçmiş durumda ve ben genelde bu öyküden memnun değilim…”
Ben de bitirince ee şimdi bu neydi demiştim. Ancak bir arkadaşım kitap hakkında o kadar çok şey anlatti ki şok oldum. Kitapta imgeleme çok fazla. O yüzden okurken basit geliyor bana da geldi. Ancak yazar basitligjn arkasında başka şeyler anlatıyor. Hoslanmayabilirisniz tabiki bu anlatimdsn
Şeyma R.GZN...
Yaklaşımınız ve detaylı cevabınız için teşekkür ederim. Saygılarımla
Bu kitaba vakit kaybı diyebilmek için gerçekten ilginç bir vakit kavramına sahip olmanız gerek 🙄
Siz neden beğenmediğinizi açıklamamışsınız. O yüzden ben de size açıklama yapmayacağım. Sadece seviyorum..