2018 237. kitabı
Günün ilk kitabından herkese selamlar. Umuyorum ki hepiniz iyisinizdir. Beni tahmin edeceğiniz gibi kitabım bitti ve fuarlar olmadığı için Kadıköy yolunu tutup (ki Allah’tan yakın) yeni kitaplar almam gerekecek. Son dönemde ciddi şekilde kitaplardan başımı kaldıramadığımı görüyorum ki (burada yaşadığım bir sıkıntıyı atlatmak adına olduğunu belirtebilirim sanırım) yapacak bir şey de yok. Kitabımıza gelince kısaca bahsedecek olursam; Simon Trott. Kitabın başında kazazede denizcilerin ölüm emrini veren adam. Kaza neydi ve niçin öldürüldüler sorularıyla dolu dolu başladık. Jordan Tavistock ile giriş yapınca bir an aklım karıştı ama sonradan aklıma geldiği üzere; bu bir Tavistock serisi. Kaşmirin Gözü neydi? Peşine düşen Clea ile Jordan'ın yolunun kesişmesi ve başlayan aksiyon. İnsan 10 dakika ara verse meraktan çatlıyor. Ardından olaylar çok kolayca geliyor gözünüze. Biraz sorun olsa da suçluları bildiğimiz için nasıl yakalayacağımız üzerine yoğunlaşmak; suçluyu bilmeden 300 sayfanın içine girmenin karmaşıklığından daha kolay geliyor insanın gözüne. Bence. Cümleten mutlu sabahlar, keyifli okumalar diliyorum..
Gölgesizlerin Tutkulu DansıTess Gerritsen · Martı Yayınları · 20131,704 okunma