Puan vermedi·%15 (28/186 syf.)·
Nedenini bilmediğim bir şekilde kitabın içine giremedim hani bazı kitaplar vardır kapağı açarsınız ve ilk cümlede tamam dersiniz kapılıp gidersiniz cümlenin akışına ... şeker portakalı açıkcası sadece meraktan okumak istediğim bir kitaptı fakat beni içine çekemedi okumuş olmak adına okumak istemedim belki terbiyesizlik edeceğim affınız ola fakat basit geldi yazar hakkında bilgim yok bunu okuyan arkadaşlar lütfen sakin olun ve lütfen bana kızmayın belki bana hitap etmedi belki de duygu durumum kitaba uymadı. Kısaca bir süre tekrar başlamayı düşünmüyorum..
Şeker PortakalıJosé Mauro de Vasconcelos · Can Yayınları · 2022275,3bin okunma
·
43 Gösterim
5 Yorum
Lütfen giriş yapınız.
Hayır kırılmadım. Siz kişisel görüşünüzü paylaşmışsınız. Üslubunuz da gayet kibar. Okuyamadığınız için okuyanlardan ve kitabı beğenenlerden özür dilemişsiniz ki bu çok ince bir davranış. Uzatmayayım: Sorun yok.
Nilüfer
Gönderi Sahibi
Teşekkür ederim sizde bir o kadar incesiniz (:
Kitabı nerede bıraktığınız da önemli ama size hitap etmemesi bir suç değil. Kimse kızmaz size yarım bıraktığınız için. Ama lütfen basit demeyin 😊 Beni çok derinden etkiledi. Küçük Zeze’nin masumiyet kokan o tespitleri içime işledi. Belki yaşadığınız çocuklukla da alakalıdır size hitap etmemesi. Ufacık da olsa sizi yakalayamadıysa güzel bir çocukluk dönemi geçirdiğinizi varsayıyorum ve sizin adınıza seviniyorum.
Nilüfer
Gönderi Sahibi
Kırdıysam affola buradaki basitlik kastım dildi çeviriyle alakalı belki haklısınız
Olurda bir gün tekrardan başlayıp bitirirseniz işte o vakit daha önceden yarım bırakıp okumadıginiza pişman olacaksınız.
Nilüfer
Gönderi Sahibi
Evet her şey gibi kitaplarında okunmak için beklediği vakitler olduğuna inanıyorum umuyorum ki okuduğumda sizler kadar etkilenmiş olurum
Neyse ... Hayırlısı olsun. Ben her kitabın bir zamanının olduğuna inanırım. Belki de daha sonra okuyuncca simdikinden cok daha fazla şey katacak.
Teşekkür ederim :)