Tadı damakta kalan bir kitap
2018 17. kitabı
Okunma: 06 Aralık 2018 21:56
Bir kitap daha biter. Osmanlı'nın kuruluş dönemini anlatan akıcı ve sürükleyici Bir kitab Kitabın en güzel yanı padişahlar hakkında BaZı bilim insanın görüşlerine yer vermesi kitapın kitapın çekiçiligini artırmıştır bu kitap sayesinde Şanlı ecdadımızın kuruluş dönemini tefarutuyla öğrenmemi sağladı Bir tarihçi olarak Osmanlı dönemine ilgisi olanların bu kitabı mutlaka okumalıdır
Tarih
Kayı 1: Ertuğrul'un OcağıAhmet Şimşirgil · Timaş Yayınları · 20133,358 okunma
Kitapı-kitapın olarak yazdıklarınızı kitabı-kitabın olarak değiştirirseniz çok sevinirim. Bi kaç tane daha yazım hatanız var ama çok bilmiş gibi görünmek istemem.
Heredot
Teşekür ederim yanlışlarımı bana söylediğiniz için
Bir tarihçi olarak benim de sana tavsiyem; bu kitaba boşuna para ve vakit harcamamandır. Daha da mühimi ise bu yazarın hiç bir kitabını okumamandır. Okunacak o kadar değerli kitaplar ve tarihçiler varken bu ve bunun gibi adamların(!) kitaplarına iltifat etmeyi oldukça akıllara ziyan bir ahvâl olarak telâkki addetmekteyim.
Heredot
Halil inancık okuyorum bu yazarda iyi anlatmış hakkını yememek lazım
Fatih, yazımınıza dikkat etmeniz daha faydalı olacaktır.Yazılarını yazarken önemsemeniz gerekir.Aksi takdirde bilginiz ve birikiminiz anlaşılmayıp yanlış anlaşılmalara mahal verirsiniz.
Bu onun iyiliği için ayrıca kendisi benim kardeşim😃 ona doğruyu göstermem lazım.Çünkü kendisini böyle yanlış ifade ediyor.
Selamlar hocam bu kitabı nereden temin edebiliriz.siparis nas veriliyor.