·312 syf.····Okunma: 20 Aralık 2018 09:16 Mutluluk hormonu serotonin %95i bağırsaklarda probiyotikler tarafından üretilir 1
H1imiz doğduğumuz anda sahip olduğumuz genetik yapıyla ölmüyoruz 1
1gurup doktor çıkıp margarinlerin nasıl kap dostu olduklarını anlatan sf sf demeç verdiler. Tabi hepside bu ‘bilimsel reklam için yüklüce para aldılar 1
Vücut hareket etmek için tasarlanmıştır 1
İstediğin kadar probiyotik zengini gıda tüket diyetinde bol şeker, katkı maddeleriyle dolu yiyecekler, börek, çörek içeriyorsa bağırsaklarındaki probiyotikleri katledersin 1
Dili, okuması kolay, çok kitap okumak değil 1kitabı defalarca okumak lafı daha doğru olabilir. Okuduğuma değdi, iyi seçim bence. Sağlıklı, mutlu 1hayat için sağlıklı beslenmenin şart olduğunun daha fazla dank etmesi için herkesin unuttukça okuması lazım
Özet; 2.beyin denen bağırsak florasını probiyotiklerle sağlıklı haline kavuştur, tiroidi ölçtür, gluten kullanma, ev yoğurdu, ev turşusu bol ye
Hbesini doğal kullan, kesinlikle marketten yeme. D vitamini, omega 3, b12 ölçtürmek v mikrobiyotayı iyileştirmek depresyonda, kronik yorgunluk sendromunda hayati öneme sahip. Metal zehirlenmesi hastalarında sık yaşanıyor
Hgün ceviz ye, yürüyüş yap, şeker enerji emer, zararlıdır. Sebze ağırlıklı beslen. Amerikanın %90genetikleriyle oynadığını buğday v tahılları kesinlikle kes. İlaçlara çok dikkat et, öldüren ilaçlara bile onay verildi. Sağlıklı beslenmenin bağımlılık yapan raf yiyeceklerinden daha eğlenceli, zevklidir çünkü asıl mutluluk sağlıklı olmaktır
Anti stres çayı gibi sağlıklı yemek, içecek tarifleri var. Makalelerle sık sık kanıt gösteriyor. Tabi bunları 300s boyunca detaylandırarak dolaştırıyor, 1az uygulamaya çalışıcam. Sağlıklı beslenmenin külfet, sıkıcı, entel işi değil akıllı, ihtiyaçlı,elzem 1iş olduğunu kendine iyi öğret
Okutun sonundaki 21glük mutluluk küründe sabah akşam probiyotik , omega3, d vitamini, selenyum, magnezyum kapsülleri olması enteresan, pahalı yani