·%33 (136/408 syf.)·
İll kitap yine bir noktaya kadar kötüydü, bunun kötülüğünün sınırı yok arkadaşlar. 22 yaşındayım, 15 yaşında başladım bu kitaba hala bitmedi. Elim gitmiyor, düşünün 15lik ergen bir kızı bile deli etmiş, şimdi okumaya kalksam ne hissederim. Vee hayatımda gördüğüm en salak, mantıksız ve amaçsız karakter. Kendisinden kitaptan ettiğimden daha fazla nefret ettim. Nora ayrı bir alem. Güvensiz, ezik... Bu seriye nasıl hasta oluyorsunuz? Neyini beğeniyorsunuz. Lütfen söyleyin belki o zaman az da olsa bakış açımı değiştirip 23 yaşımda şu kitabı bitirebilirim.
ÇığlıkBecca Fitzpatrick · Pegasus Yayıncılık · 201610bin okunma
Madem bu kadar nefret ediyorsunuz bu kitaptan ne diye zahmet edip yazoyorsunuz. Ya da ne diye okumayı bırakmıyorsunuz? Yani insan sevmediği bi kitaba her türlü vakit ayırmaz benim bildiğim. Siz çok ikilemde kalmış gibisiniz.
Loc’hlaith
Ya o zaman bana salak bir karakteri kibar bir dille nasıl anlatırım örnek ver. “Zekice tek davranışı olmayan, aşırı saçma hareketler yapan, özgüvensiz, kendinden şüphe eden ve her zaman aynı oyuna gelen arkadaşına dahi tek kelimelik mantıklı bir uyarıda bulunamayan bir karakter nora.” Oldu mu? Salak diyerek özetlemiştim. İstersen uzun uzun da yazardım. :)