İnsan ömründe çok defalar başarıya ulaşabilir, hatalar yapabilir, canı yanar, yüreği acır, sevinçten çıldırabilir. Bazen hayattan kopar, bazen de mutluluktan yerde midir, gökte midir bilemez. Ömrümün ahirinde gururla, onurla, huzurla ve de umutla bir kek yapmanın hoş sükunetini yaşıyorum..Bir umuda adını verdiğimiz ilk gece olmuştu geçen gece Ayçagül, aklındadır eminim umudumuz. Sabah bekleniyorsunuz efendim elmalı, çikolata soslu kek yanında vereceğiniz huzura.:-)))
Mustafa Kemal Paşa'nın olduğu bir ortamda kahve içilecekmiş. Çok çeşit çıkmış, az şekerli, orta, sade, vs...Sormuşlar yardımcıya, nasıl aklında tutuyorsun diye? Paşa nasıl içiyorsa hepsini ondan yapıyorum geçiyorum demiş:))))) Ne demek Nua-Al hanım yaparım hem de orta şekerli olur :)))))
Umut yolculuğunuzda bana da uğrayın hanımlar :) Vaaaayyyy...ilham kaynağın ben olursam şımarıklığım tavan yapar Ferahcım :))) Bu arada geçtiğimiz ilkbaharda sen zaten bana bir şiir yazmıştın hatırlarsan :):):)
Ferah
Zaten eğer bir gün bir şiir bir öykü yazabileceksem sebebi sen olacaksın nur, emin ol:-)))
Ferah
Seninle de umut yolcuğumuz var ama Ayçagül..Bak dostlarımız bu yolda artıyor, umutlarımız, ikramlarımız renkleniyor.. Tüm güzelliklere hep birlikte...
Çok duygulandım Ferahcım.. Hani bir söz vardır ya; insan sevdiği kadar sevilir diye, demek ki bu söz çok doğru, çünkü seni sevdiğim kadar senin tarafından da seviliyormuşum.. Sen bir tanesin! Kız seni sevmeyen ölsün :)
Ferah
Şimdi Nurum seni nasıl sevdiğimi anlatayım sana daha da anla yüreğimdeki yerini.. Her ömrün bir eylülü vardır ya kimi sonbaharı barındırır içinde kimiyse ikinci baharı. Sen benim ikinci baharımsın Nurum, seni seviyorum...
Aaaa...evli bir çiftimiz mi var burada? Ne hoş :) Ay ferahcım beni şımartıyorsun, benim gibi belaya can kurban dimi :):):) Kız şımartma beni bu kadar :))