···Okunma: 18 Mart 2019 15:50 Şair, yalnızlık, ölüm, sevmek, insanlık gibi temalar üzerine yazmış şiirleri. Şiirleri duyguları çok güzel yansıtıyor. Hüzünlü, naif ve sevgi dolu. Okurken çok etkilendim.
Bazı şiirlerin içine başka şairlerden bir mısra veya birkaç kelime alarak yerleştirmiş. Daha önce görmediğim bu teknik bana çok özgün geldi ve başarılı bulduğum için de oldukça hoşuma gitti. Kimi zaman ise aralara başka şairlerin şiirlerini de iliştirmiş.
Kitabı bitirdikten sonra minik bir araştırma yaptım ve Şükrü Erbaş’ın eşi Hatice’yi kaybettiğini ve ölüm üzerine yazdığı muazzam şiirlerin de bundan kaynaklandığını okudum.
Şiirler kısmı bittikten sonra Neşet, İnce Memed ve Sennur(Sennur Sezer/Şair) olmak üzere üç bölüm bulunuyor ve burada da bu başlıklar ile ilgili birkaç sayfa yazı bulunuyor.
Otların Uğultusu Altında Şükrü Erbaş’ın Ocak 2019’da ilk basımı yapılan, son çıkan şiir kitabı. Benim için harika bir tanışma kitabı oldu şairle. Bundan sonra da Şükrü Erbaş okumaya devam etmeyi ve bütün külliyatını okumayı heyecanla bekliyorum. Mutlaka Şükrü Erbaş okumalısınız.