Dürtü ruhtan gelir...
2019 29. kitabı
Okunma: 23 Mart 2019 00:28
İnanılmaz bir yolculuğa hazır mısınız? Bildiklerinizi sorgulamaya, inandıklarınızı kanatmaya? Jeffrey Parker da hiç beklemiyordu böyle bir yaşam süreceğini. Fizik onun her şeyiydi. Ta ki aşık olana dek. Sonra kimyası değişti, yeni bir bakış açısı kazandı. Yaşamındaki o en büyük ve korkunç güne dek. Sonrasında gerçekler şekil değiştirmeye başladı, bildiklerinin doğruluğu beynine batan cam kırıklarına dönüştü. Bildiği fizik yasalarını alt üst eden gerçekleri öğrenmeye başladığında kendi kendini yeniden doğurdu içinde. Ama sancısı çok büyüktü. Ve yeni bir hedefi vardı artık: Ona söylenen kehanetinin gerçekleştiğini görmek. Sağlam bir kurguyla bezenmiş, bilimsel veriler, efsaneler, ölüme yakın deneyimler, enerji, sicim kuramı, reenkarnasyon, psikedelik deneyim ve kuantum bilgileriyle harmanlanmış, derin düşünceler (felsefe) ile örülmüş hem tinsel hem bilimsel hem kurgusal hem de bir sorgulama türündeki @siyahkediroman 'ını mutlaka okumalısınız. İnanılmaz saptamalarıyla gerçekten zihin açıcı nitelikte. Yazarın bakış açısını çok beğendim. Jeffrey'in psikolojik olarak iniş ve çıkışları sağlamdı. Varoluşsal dokunuşlar yerindeydi. Her sayfada ve kurgunun iç içe geçmiş bölümlerinde yazarın emeği gözlerinizden beyninize akıyor ve olağanüstü bir tat bırakıyor ilgili lobda. Unutulmayacak bir okuma deneyimi yaşattı bana. Olayların gelişimi, düğümlenişi ve çözülüşü öyle güzeldi ki! Bir yandan evrenin algılanmasına dair çarpıcı satırlar diğer yanda ise çözülmesi gereken bir sır yumağı. Özellikle 341. bet bende çok özel bir yere iye ( sahip) artık. Doğal olarak burada yazılanları algılayıp anlayabilmek belli bir bilgi birikimi de gerektiriyor. Öyle yoğun ve derin okudum ki DMT salgıladım. Bu unutulmaz eseri Türk Yazınına kazandırdığı için var olsun, sağ olsun diyorum yazarımıza. Gönlümde taht kurdu.
Bilim
Siyah KediMurat Ünver · Mona Yayınları · 201925 okunma