Tavsiye ederim!
2025 1. kitabı
Okunma: 23 Şubat 2025 01:35
Fantastik bir şey okuyup farklı bir evrene girmek istiyorsunuz ama yüzüklerin efendisi vs. kadar da derin olmasın yormasın diyorsanız bu harika bir seri. Anlatım gayet akıcı ve eğlenceli her sayfasında hayal gücüyle Douglas adams bizi şaşırtmayı başarmış. Bazen öyle komik ve şaşırtıcı şeyler oluyor ki kitapı bırakıp gülmeye başlıyorsunuz. Bazen de gelişen saçma olaylar sizi derin düşüncelere sürüklüyor. Sizi büyük resmi görmeye yaklaştırıyor, bakış açınızı genişletiyor. Varlığınızı, hayatınızı ve evrende ne olup bitebileceğini sorgulamanızı sağlıyor. Otostopçunun galaksi rehberini okurken hiçbir şeye şaşırmamayı öğreniyorsunuz. -Ağzınızdan çıkan bir söz başka bir galakside galaktik savaş çıkarabilir ve bu savaş bir köpeğin ağzında bitebilir. -Bir robot bir gemiyi depresyona sokup intihar etmesine sebep olabilir. -Belki bir yabancı barınıza girip sakince dünyanın sonunun 10dk sonra geleceğini söyleyebilir. Ve siz 'bu da nereden çıktı yahu ne alaka' demeye kalmadan yazar size gerekli açıklamayı yapıyor olacaktır. Henüz ilk kitabı okudum ve bitirince iyi ki devamı var dedim kendi kendime çünkü bitsin istemiyorum, o kadar güzel:)
Otostopçunun Galaksi RehberiDouglas Adams · Alfa Yayıncılık · 20209bin okunma