Daenerys'den Jorah'a
Söyle bana... ağabeyim kılıcıyla bir adamın omzuna dokunduğunda ne diyordu? 'Git ve zayıfları öldür' mü? Yoksa, 'Git ve onları savun' mu? Üç Dişli Mızrak'ta bizim ejderhalı sancaktarlarımızın altında ölen, Viserys'in bahsettiği o cesur adamlar... onlar Rhaegar'ın davasına inandıkları için mi öldüler, yoksa bedelleri ödenip satın alındıkları için mi?
Sayfa 354·Kitabı okudu
Yaşlı ve Cesur Sör Barristan... kral muhafizlarinin yeminli kardesi. Şimdi Kraliçe Muhafızı. Yedi Krallık'ta onu yenebilecek kimse yokken ve Dany'nin yokluğnda Meeren'in yönetimini üstlenmişken, dizide tyrion'a yer açmak için üç beş serseri tarafından öldürüldü. Sör Barristan sizin gibi 10 senaristi daha tek eliyle öldürür D&D ikilisi. Sanırım onlara bunu hatırlatmak gerek. O hala küçûk kraliçesinin yanında.
Küçücük bir kızdı ve gerçekten yönetmeyi öğreniyordu. Hala daha öğrenecek. Barristan Selmy yanında ve yaşlı şövalye hiçbir yere hiçbir yere gitmeyecek. O yanında olduğu sürece Rhaegar’ın değerli kardeşini kimse dizideki gibi bir kadere sürükleyemeyecek. Ümit ediyorum ve böyle olacağına inanıyorum. Dizi başta zincirkıran olmak üzere bir çok karekterin kaderini asla yansıtmıyor.