···Okunma: 28 Ocak 2019 00:00 Glenn Meade’nin en sevdiğim benim için bir başyapıt niteliği taşıyan bu kitabı anlatmaya kelimelerim yeter mi bilmem. Muhteşem bir kurgu,hiç bitmeyen heyecan,macera,sizlere uykusuz geceler yaşatacak ve soluklarınızı tutarak okuyacağınız bir kitap var karşınızda.Yazarın diğer kitapları bir yana, Kar Kurdu bir yana.O nasıl betimlemeler,bu nasıl detaylı tarih bilgileri,bu nasıl kovalamaca.Dedim ya bu kitabı anlatabilecek başka kelimeler bulmakta zorlanıyorum.En güzeli kendinize bir iyilik yapın ve eğer bu kitabı hala okumadıysanız en kısa zamanda okuyun derim.Konusuna tek cümle ile anlatmak gerekirse; II.Dünya Savaşı sonrasındaki ABD ve Rusya arasındaki süper güç yarışında rakibinin bir adım önüne geçmek isteyen Rus lideri Stalin’in hidrojen bombasını geliştirmesi ve bu bombayı Amerika’ya karşı kullanacağı endişesinden dolayı Amerikan yönetimi tarafından Stalin’i ortadan kaldırmak amacıyla başlatılan bir operasyonu –Kar Kurdu – anlatılıyor.Olağanüstü bir kitap okuyacak olan okurlara şimdiden keyifli okumalar.