Bim'den ne istersin 😁😁😁
@GrunerStein görünce sakın çikolata falan raflarında engelleyin dışı iyileşmedi daha sakın 😅
Önceki 1 yanıtı göster
Sağlığını sıhhatini @GrunerStein 😋
Gerçekten gördüğüm en güzel içerik 😅😂😂
Ucuzsun her ne kadar kıymet vermeseler de sana,  bulamadım bu ucuzluğu marketlerde asla,  gece yarısı yuva pizza ister canım ama,  sabah 10 akşam 9 yazar kapında.  Ne ararsan var orada,  lefer,leporta,lecola,  sabah sabah çeker canım ama,  sabah 10 akşam 9 yazar kapında.  Eksik olmaz bimde kampanya,  muhteşem ürünler gelir her hafta,  erkenden gidip alayım dersin ama,  sabah 10 akşam 9 yazar kapında.  Ben bimden almam diyenleri takma,  anlayacaklar değerini onlarda,  gelecek bir gece akılları başlarına ama,  sabah 10 akşam 9 yazar kapında. 1K dan arkadaşlara birşeyler alayım derim,
Ümit Beyaz
Ümit Beyaz
topitop istermiş ne edeyim, https://1000kitap.com/ela08 bari ucuzcu sadece diyor azıcık çikolata yerim.
Elif
Elif
sardı Polo diye ben diyor bir o şekeri yerim, Alışverişi yaptım elimde Bom poşet posta gelirim 🤗
Önceki 8 yanıtı göster
https://1000kitap.com/ela08 öyle deme cino candır 😅
1 yanıtı göster
Sakin olun ve elinizi yavaşça telefondan/klavyeden uzaklaştırın.
arkadaşlar benim yana,yana aradığım sucuğu
haberiniz olsun 🤗
Önceki 6 yanıtı göster
zamanla insanı kendisine benzetiyor yaa 😂😂 👉🏻👉🏻@Bedigo
Buradan gidenlerden biri götürdü demek geldi bişeyler isterim diyip uzayip gitti biri ayırdığın kelepir 7 TL lik sucukla 😬
Önceki 4 yanıtı göster
İftarda cız bız yapacağız 😂 sende kudurr @Bedigo