Spoiler içermez
2019 4. kitabı
Okunma: 13 Haziran 2019 17:02
3 4 aylık bir süreden sonra okuduğum ilk kitabın ve de 1 yıldan sonraki ilk incelemeyi yapıyorum sizlere ^^ Öncelikle uzun zamandır kitaplardan öyle uzaklaştım ki dolayısıyla buraya da girmek içimden gelmiyordu. Niye böyle bişey oldu bilemesemde artık başlamam gerektiğini ve akıcı olacağını düşündüğüm Böğürtlen Kışı'nın sayfalarını çevirmeye başladım.. Kitap;  mayıs ayının soğuk, karlı ve fırtınalı bi gününde küçük Daniel'imizin kaybolması ve Vera'nın (Daniel'in annesi) onu aramasıyla başlıyor diyebililiriz. Tabii bu süreçte Vera'nın önceki hayatını da okuyoruz. Daha sonra aradan seksen yıl geçiyor. Yine aynı şekilde mayıs ayında kar yağması, akıllara yıllar önceki durumu hatırlatıyor ve gazetede muhabir olan Clarie de bu zamansız kar yağışıyla alakalı bi haber yapmak istiyor. Araştırmaları sonucunda da Daniel'in kaybolma vakasıyla karşılaşıyor ve olayı çözmeye başlıyor. Tabi onunla beraber biz de .d Yani okurken bi geçmişe gidip Vera'yı dinliyoruz bi de günümüze gelip Clarie'yi okuyoruz. Kitap bence akıcıydı ve okunması gayet rahattı. Benim 7 günde bitirdiğime bakmassak aslında 2 3 güne bitebilecek bi kitap. Okuduğum ilk Sarah Jio kitabı oldu ama son olmayacağı kesin :) Fazla uzatmadan bi şans vermelisiniz diyorum ve öneriyorum.. İyi okumalarr ^^
Böğürtlen KışıSarah Jio · Arkadya Yayınları · 201144,8bin okunma
yazarın her kitabına bayılıyorum Ve bu kitabı da güzeldi.
Evet güzeldi :)