2019 5. kitabı
Okunma: 14 Haziran 2019 01:00
Öncelikle bir kitaba başlarken heyecanla başlıyorsunuz. Sonra o heyecanınız normal seviyeye iniyor. Ama bu kitapta her yeni bir deneme sanki hayata farklı bir bakış açısı sunuyor insana. Kitaptaki okuduğunuz her bir deneme size dair hayatınıza dair yeni sorgulamalar içine sokuyor. Günümüzde belki bu yazdığıma kızacaksınız ama. Kişisel gelişim adı altında insanlara sadece o anlık çözüm üreten kitaplar satıyorlar. Onun yerine Montaigne’nin Denemeleri gibi ya da daha farklı yazarların denemelerini okusalar aslında kimsenin kişisel gelişim kitabı okumasına gerek kalmayacak ve hatta okudukları denemeler onların hayatlarına bir yeni yaşam biçimi getirecek . Bu kitabı okuduğunuzda kitap bir an için size ayna olup kendiniz için hayatınızda 1 dk bile olsa mola verip düşünmeye sevk ediyor. Seneler öncesinde yazılmış bir kitap olmasına rağmen 21.yy’a ışık tutan bir kitap sizin hayatınıza nasıl ışık tutmaz ki ? Benim naçizane tavsiyem eğer iyi bir okuyucuysanız veya benim gibi okumanın tadına yeni varmışsanız bu kitabı mutlaka ama mutlaka kitaplığınızda ve en önemlisi hayatınızda yer açmanızı tavsiye ederim . Şimdiden iyi okumalar . Denemeler Montaigne
DenemelerMontaigne · Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları · 202065,6bin okunma