···Okunma: 27 Eylül 2015 00:00 Yazardan aşırı derecede rahatsız edici ancak orijinal bir fikre sahip bir roman. Bay Ballard, Catherine adında bir eşi olan bir film yapımcısıdır. Bir gün araba ile bir kaza yapar ve birini öldürür. Ancak bu durumdan rahatsız olacağı yerde aşırı derecede bir cinsel doyuma ulaşır ve artık hep arabaları ve kazaları düşünmektedir. Hastanede Robert Vaughan adında bir adam ile karşılaşır ve sonra tekrar yolları kesişir. Hastane sonrası öldürdüğü adamın eşi olan Helen Remington ile bir ilişkiye girer. Arabalar ve kazalar adamın içindeki cinsel arzuları tetiklemektedir ve Vaughan da buna tüy diker. O da geçmişinde bir kaza yapmıştır ve en büyük hayali Elizabeth Taylor ile beraber bir kaza yapmaktır. Bunun için de Ballard ile tanışır. Aralarında garip bir ilişki oluşur ve buna Catherine, dublör Seagrave, eşi Vera, bayan Renate ve pek çok isim daha katılır. Vaughan ölecektir ama acaba hayalini gerçekleştirebilecek midir? Ballard, Catherine ve diğer insanların akıbeti nasıl olacaktır? Bir solukta okunan biraz rahatsız edici bir roman.