···Okunma: 24 Ekim 2015 00:12 Doro, kardeşi Kai öldükten sonra kabus ve halüsinasyonlarla tanışmıştı. Tedavisi devam ederken annesi onun yaşadığı sıkıntıları hafifletmek için başka bir şehirde yeni bir hayat kurmak amacı ile taşınma kararı vermişti. Doro ise bu küçük şehir yerine Berlin'e taşınıp orada ki kalabalığa karışıp kaybolmak istiyordu çünkü küçük şehirlerde herkes meraklı ve onun gibi birinin geçmişine ilgi duyabilirlerdi.
Doro yeni taşındığı bu şehirde terapilerine devam ederken intihar eden Kevin ondan yardım istemişti.Sanrı mı gerçek mi olduğunu ayırt ettiyse de onun gibi halüsinasyonlar gören bir kıza kim inanacaktı?
Doro öğrendikleri karşısında kendi ile çelişmekten vazgeçse de olaylar zinciri onu acımasız bir gerçekle yüzleştirecek ti.
Kendinden çok annesini düşünüp bir daha akıl hastanesine yatmamaya kararlı olsa da, bunu başarabilecek miydi?
Kitap kurgusu ile sizi esir alacak.İnsan psikolojisi üzerine roman tarzında iyi bir kaleme sahip olan Wulf Dorn bu kitap ile de sizi şaşırtacak...