Türkçülerin Okuması Gereken 130 Kitap
1-Hüseyin Nihal Atsız, Makaleler I 2-Hüseyin Nihal Atsız, Makaleler II 3-Hüseyin Nihal Atsız, Makaleler III 4-Hüseyin Nihal Atsız, Makaleler IV 5-Nejdet Sançar, Türkçülük Üzerine Makaleler 6-Hüseyin Nihal Atsız, Türk Ülküsü 7-Hüseyin Nihal Atsız, Dalkavuklar Gecesi – Z Vitamini 8-Hüseyin Nihal Atsız, Çanakkale’ye Yürüyüş – Türkçülüğe Karşı Haçlı Seferleri 9-Hüseyin Nihal Atsız, İçimizdeki Şeytan – En Sinsi Tehlike – Hesap Böyle Verilir 10-Yücel Hacaloğlu, Atsız’ın Mektupları 11-Hüseyin Nihal Atsız, Bozkurtların Ölümü 12-Hüseyin Nihal Atsız, Bozkurtlar Diriliyor 13-Hüseyin Nihal Atsız, Deli Kurt 14-Hüseyin Nihal Atsız, Ruh Adam 15-Hüseyin Nihal Atsız, Yolların Sonu 16-Aptullah Ziya Kozanoğlu, Kızıl Tuğ 17-Necdet Sevinç, Türklerde Kadın ve Aile 18-Ziya Gökalp, Türk Töresi 19-Ali Bademci, Cengiz ve Yasası – Timur ve Tüzikatı 20-Ahsen Batur, 1200 Yıllık Sürgün 21-Edouard Chavannes, Batı Türkleri 22-Laszlo Rasonyi, Doğu Avrupada Türklük 23-Lıu Mau-Tsaı, Doğu Türkleri 24-L. N. Gumilev, Eski Ruslar ve Büyük Bozkır Halkları I-II 25-L. N. Gumilev, Eski Türkler 26-Hasan Oktay, Ermeni Kaynaklarında Türkler ve Moğollar 27-Turgun Almas, Uygurlar 28-S. G. Agacanov, Oğuzlar 29-Alan Fısher, Kırım Tatarları 30-Mustafa Kalkan, Kırgızlar ve Tatarlar 31-Sercan M. Ahincanov, Kıpçaklar 32-R. G. Kuzayev, İtil-Ural Türkleri 33-L. N. Gumilev, Hunlar 34-Hasan Ferit Cansever, Türkçülük Nedir 35-Necdet Sevinç, Ülkücüye Notlar 36-Necdet Sevinç, Duruşmalar 37-Necdet Sevinç, Yazarını Kurşunlatan Yazılar 38-Necdet Sevinç, Osmanlı’dan Günümüze Misyoner Faaliyetleri 39-Necdet Sevinç, Tehcir 40-Hikmet Tanyu, İslamlıktan Önce Türkler’de Tek Tanrı İnancı 41-Yusuf Akçura, Türkçülük 42-Hikmet Tanyu, Türkçülük Davası ve Türkiye’de İşkenceler 43-Hikmet Tanyu, Atatürk ve Türk Milliyetçiliği 44-İsmail Hamdi Danişmend, Türklük ve Müslümanlık 45-Kerim Yund, Savaş Türküleri 46-Ziya Gökalp, Türk Ahlakı 47-Ziya Gökalp, Türk Medeniyeti Tarihi 48-Ziya Gökalp, Kızıl Elma 49-İlhan E. Darendelioğlu, Türkiye’de Komünist Hareketleri 50-İlhan E. Darendelioğlu, Büyük Kavga 51-Hikmet Tanyu, Niçin Komünist Oluyorlar 52-Remzi Oğuz Arık 53-Remzi Oğuz Arık, Meseleler 54-Remzi Oğuz Arık, İdeal ve İdeoloji 55-H. C. Armstrong, Bozkurt 56-Nutuk’un Kayıp Parçaları Saklı Kitap 57-Caner Kara, Karın Ağrısı 58-Caner Kara, Kara Beçkem 59-Caner Kara, Müslümanlar Dinleyin 60-Osman Turan, Komünizm ve Ahlak Buhranı 61-Türkçülerin Kaleminden Atsız 62-Mustafa Müftüoğlu, Çankaya’da Kabus 63-Abdülkadir İnan, Eski Türk Dini Tarihi 64-Afet İnan, Kemal Atatürk’ten Yazdıklarım 65-Bahaeddin Ögel, Türk Mitolojisi I-II 66-Bahaeddin Ögel, Türk Kültürünün Gelişme Çağları 67-Atatürk, Nutuk 68-Nejdet Sançar, Irkımızın Kahramanları 69-Nejdet Sançar, Türklük Sevgisi 70-Nejdet Sançar, Afşın’a Mektuplar 71-Nejdet Sançar, Gizli Komünist Belgeleri 72-Mustafa Necati Sepetçioğlu, Yaratılış ve Türeyiş 73-Mustafa Necati Sepetçioğlu, Karşılaştırmalı Türk Destanları 74-Nejdet Sançar, İsmet İnönü İle Hesaplaşma 75-Nejdet Sançar, Kızıl Cennet Masalı 76-Nejdet Sançar, Nazım Hikmet Masalı 77-Nejdet Sançar, Hasan Ali İle Hesaplaşma 78-Emine Işınsu, Sancı 79-Emine Işınsu, Azap Toprakları 80-Emine Işınsu, Ak Topraklar 81-Nejdet Sançar, Türk Kahramanları 82-Yavuz Bülent Bakiler, Irkçılık Turancılık Davasında Sorgular Savunmalar 83-Yavuz Bülent Bakiler, Türkistan Türkistan 84-Hüseyin Namık Orkun, Yeryüzünde Türkler 85-Hüseyin Namık Orkun, Eski Türk Yazıtları 86-Hüseyin Namık Orkun, Türk Sözünün Aslı 87-Hüseyin Namık Orkun, Türk Efsaneleri 88-Hüseyin Namık Orkun, Türkçülüğün Tarihi 89-Necdet Sevinç, Ajan Okulları 90-Necdet Sevinç, Ordular Masonlar Komünistler 91-Necdet Sevinç, Pontus’ta Hesaplaşma 92-Necdet Sevinç, Sanık Yazılar 93-Necdet Sevinç, Tutanak 94-İlhan E. Darendelioğlu, Türkiye’de Milliyetçilik Hareketleri 95-İlhan E. Darendelioğlu, Nazım Hikmet Vatan Haini Mi? Vatan Şairi Mi? 96-İlhan E. Darendelioğlu, Türk Milliyetçilerinin Kalemiyle Atatürk 97-Mikail Bayram, Sosyal ve Siyasi Boyutlarıyla Ahi Evren-Mevlana Mücadelesi 98-Yaşar Yücel, Timur’un Ortadoğu-Anadolu Seferleri ve Sonuçları 99-Muharrem Ergin, Orhun Abideleri 100-Tarık Demirkan, Macar Turancıları 101-Refik Korkud, Marksizme Karşı Atatürk 102-Refik Korkud, Komünizme Karşı Atatürk 103-Karoly Czegledy, Turan Kavimlerinin Göçü 104-Erol Cihangir, Papa Eftim’in Muhtıraları ve Bağımsız Türk Ortodoks Patrikhanesi 105-M. Necati Sepetçioğlu, Türk Destanları 106-Necmettin Sefercioğlu, Türk Milliyetçiler Derneği ve Kapatılış Davası 107-İlhan E. Darendelioğlu, Komünizm Nedir Komünist Kimdir 108-İlhan E. Darendelioğlu Devrim Nedir Devrimci Kimdir 109-Uğur Tekin, Türkiye’de Doğum Kontrolu ve Nüfus Meselesi 110-İsmet Bozdağ, Mustafa Suphi’yi Kim Öldürttü 111-Nejdet Sançar, Türk Moskof ve Komünist 112-Uğur Tekin, Erbakan’ın Günah Galerisi 113-Uğur Tekin, Ecevit’in Günah Galerisi 114-Vatandaş İçin Medeni Bilgiler 115-Basri Gocul, Oğuzlama 116-Atanas Manov, Gagauzlar 117-Cemal Oğuz Öcal, Olan Oldu Bizlere 118-Cemal Oğuz Öcal, Bir Millet Şahlanıyor 119-Cemal Oğuz Öcal, Her Şey Vatan İçin 120-Tevetoğlu, Faşist Yok Komünist Var 121-John F. Baddeley, Rusların Kafkasya’yı İstilası ve Şeyh Şamil 122-Necip Hablemitoğlu, Çarlık Rusyası’nda Türk Kongreleri 123-Nikolay İvanov, Osmanlı’nın Arap Ülkelerini Fethi 124-Günay Göksu Özdoğan, Turan’dan Bozkurt’a Tek Parti Döneminde Türkçülük 125-Emcet Olcaytu, Devlet Bahçeli’nin 9 Sabıkası 126-Rıfat N. Bali, Türkçülere Yapılan İşkence 127-Mahmut Esat Bozkur, Atatürk İhtilali 128-Akkan Suver, Hain Nazım Hikmet 129-Resmi Belgelerle CHP İktidarında İşkence Dosyası 130-Hüseyin Nihal Atsız, Türk Tarihinde Meseleler
Eğitim
1 +1'leme
1.348 Gösterim
Iyiki türk değilim yoksa ömür yetmez bu kadar kitabı okumaya walla🐴🐴🐴
Allahu aqbaar🐴🐴👌👌✌✌✌✌✊✊✊🐴🐴
Yha çok tşk ederim tarih bilgim sıfır içinde TÜRKlük geçiyorsa kesinlikle okumam gerek tarihimi. Umarım derslerime de katkı sağlar :)
Genç Atsızlar sayfasından yanılmıyorsam