Bugünün Türkiyesinde yaşanan adaletsizlik ve zulümlerin ne kadar farkındayız? Bir fikriniz varmı, tarafsız bir yorumunuz..
Siyaset
Hapishaneler suçsuz insanlarla dolu, sadece güdülmeyi reddeden, zulme karşı çıkan... Yüzlerce anne birçoğuda çocuklarıyla beraber hapishanelerdeler!!
Önceki 6 yanıtı göster
Malesef siyaset en masum insanları bile etkiliyor. Hiç bir şey yapmana gerek yok onların zulmü gelip seni bulabilir. Kurtulmanın tek yolu onlardan olup onlar gibi zulmetmek ama ben diyorum onlar gibi olacağıma ölürüm daha iyidir..
1 yanıtı göster
"Devlet ki ilk işi harabelerle Kırık gönülleri tamir olacak Devlet ki haksızın sırtına kırbaç Haklının omzuna samur olacak"
Adaletin terazisi oduncu kantarına dönmüş. Siyaset, güç bazen de para adaleti gölgeliyor. O kadar gürültü var ki ağzı olan konuşuyor, herkes herkesi birşeyle itham ediyor. Haksızlığın, yoksulluğun sesi zor duyulur. Ateş düştüğü yeri yakıyor. Kendisine dokunmayınca yılan bin yaşıyor.. Hakim ve savcılarımıza feraset ve basiret dilerim.
Bizi sadece oy veren ama düşünmeyen, yemeyen-içmeyen, vergi vermek için çalışan, konuşmayan... Kısacası bütün insani haklarından feragat edip bunları iktidara devretmiş varlıklar olarak görüyorlar galiba..
Cevaplarınız için teşekkür ederim iyi geceler..
Harika olmuş kardeşim eline sağlık..