Düşerken
2019 20. kitabı
Okunma: 26 Ağustos 2019 11:07
Adını sıkça duyduğum  bir Tarık Tufan kitabıyla karşınızdayım. Ben ilk defa #tarıktufan kitabı okudum ve bu kesinlikle  son olmayacak. Çünkü tarzını, anlatımını çok sevdim. #Düşerken i öyle bir yazmış ki yazar, icimden konuşuyor muşum gibi sanki ben de  öyle hissediyormuşum gibi okudum ve beni etkileyen nadir kitaplar arasında yerini aldı. #Düşerken 'de görünüşte birbirinden  farklı  iki yorgun ruhun  yolculuğuna tanıklık ettim. Bu yolculukta gördüm ki herkesin iyi ya da kötü bir hikayesi var. Herkesin gördüğünden öte bir dünyası var. Ah Jülide ah! Senin karanlıklığına ortak oldum ben. Ve  İshak... Yaptıklarınla yaşadıklarınla çok daha  güzel şeyleri hak ediyorsun sen diyebiliyorum sadece. . Hani bazen bir şey  içinize işler, ruhunuza dokunur. Bu bir olay olur, belki bir davranış, belki bir bakış...Belki de bir hikaye. İşte bu kitapta ki hikayede benim ruhuma dokundu. Naif, kırılgan ama bir o kadar da güçlü karakterler ve onların  hissettikleri bu kadar mı  güzel yazılır? O çaresizlik, o hayata kırgınlık, o  hayata sessiz isyan,  o varolma çabası, düşmemek için bir şeylere tutunma isteği ve kabulleniş bu kadar mı güzel anlatılır? Kaleminize yüreğinize sağlık sevgili yazarım. Fazla söze gerek yok bence  #okuyunokutun Şiddetle tavsiye ederim. .
DüşerkenTarık Tufan · Profil Kitap Yayınları · 20188,5bin okunma