·140 syf.····Okunma: 30 Ağustos 2019 11:34 Hayırlı akşamlar herkese
2 Yıldır kendini kitaplara adayan bir okurum , ve her kitap bitirdiğimde direkt o kitabı yakınımda bulunan insanlara anlatmak istiyorum . Birde kitaba hayran kalmışsam .. Bu uygulamaya da inceleme tarzında anlatmak istedimmm , inşallah incelememden etkilenir ve okursunuz .️
- Dostoyevski bu kitabında insan varlığını o kadar iyi bir şekilde analiz etmişki bazı değindiği konularda şey diyorsun aa bu benim iç ruh halim değil mi .. !? O kadar gerçek ki anlattıkları ,o kadar doğru ki ,sanki sizi anlatıyor ya da çevrenizde bulunan bi tanıdığınızı .. Bu karakter bu içerik illa ki bir yerden size birini ,birilerini hatırlatıyor . Daha fazla spoiler vermeden birkaçta kendi yorumumu katayım .
- Dostoyevski denince akla ilk gelen kitap Suç ve ceza değil mi ? En başarılı eser denince de suç ve ceza .. Yeraltından notları bilen sayısı çok az kitap okuyanlar dışında yok hatta . Ben şöyle düşünüyorum , evet suç ve ceza beni içerik ve yazış tarzı ile etkilemişti. Lakin Yeraltından notlar .. hayran bıraktı kendine .. İlk 20 sayfasi cok anlaşılmıyor bazı insanlar ağır olduğunu söylüyor ,bence yeterince anlaşılır bir eleştiri var ortada . Kısacası bu kitabı da bilinmelii , okunmalı ..
- Bie gün alıp okumanız dileğiyle .. Ya da güzel bir insanın size hediye alıp okumanız dileğiyle ..
- Keşke tanışma şansım olsaydı diyorumm bu yazarla keşke ..
-Kitaplaaa Kalınn