···Okunma: 01 Eylül 2019 13:01 Üniversiteden yüksek dereceyle mezun olan Beyza’nın en yakın arkadaşının kocası tarafından uğradığı saldırı sonucu cinayeti… Meşin kemerle çocuklarının önünde dayak yiyen Nimet’in ve peşi sıra dayanamayıp oğlunun da sürüklendiği kader hikayesi… Annesinin amansız kanser hastalığı ve kendisini öldürmesi için yalvarışlarına dayanamayan bir evlat olarak ötenazi ile anne katili damgası yiyen İlknur… Hayata karşı şartlar ne olursa olsun ayakta durmayı öğrenen kadınlar, hayatlar… Loğusa yatağında bebeğini öldüren Zeyno… Kötüler ile iyiler arasındaki dengeyi sağlamaya çalışırken dolandırıcılıktan yargılanan Sevil… Kocasının üzerine attığı suçla uyuşturucu satıcılığından hüküm giyen Kevser… Şizofreni tedavisi gören üniversite öğrencisi Merve’yi anne katili olmaya sürükleyen kader… Ve Yeter; baba evinde yediği hakaretler, dayakların üzerine, sarhoş koca evinde de çocukları uğruna dayanmaya gayret ediyordu. Kumar ve içki arkadaşını bir gece eve getiren kocasının içmeye, oynamaya hatta arkadaşına cilve yapmasına zorladığı ve buna kızını da dahil etmeye kalktığında kendini kaybetmişti Yeter. Bıçak darbeleri ile koca katili olmuştu.
İŞTE BENİ ETKİLEYEN BİR KİTAP
bu kitabı okurken ağlamaktan sesim çıkmaz olmuştu çok ciğer kanatan bir kitap okumanızı tavsiye ederim