·640 syf.····Okunma: 14 Eylül 2019 12:28 İçimi biraz dökmeye geldim.
O yüzden en baştan uyarımı yapmalıyım, okumayan devam etmesin yoruma.
Spoiler
O kişilerin tanıtıldığı kısımları çıkartın, rahat 150 sayfasını sıkılarak okudum :O
Neden böyle olduğunu ise sanırım az çok biliyorum.
Keşke ticari kaygılar bir tarafa bırakılabilseydi ve seriye 5. kitap ile birlikte son verilseydi.
Uzadıkça işin tadı kaçtı.
Mesela kaç kitaptır Yaratılış Şarkısı diye uğraş dur sonra hop bir bölümle hatta birkaç sayfada o sorun bile bitti :D
Ya da mesela Dancer konusuna bu şekilde son vermemeleri gerektiğini düşünüyorum, kız yeterince kayıp vermiş ki zaten içinde kaybolmuş ufak bir kız çocuğunu barındıran biri. Yine bu kayıp hissini yaşatmaya gerek olmadığını düşünüyorum.
Shazam konusundaysa ters köşe oldum. Son ana kadar tamamen hayali bir karakter olduğunu hissediyordum.
Yine Dani'yi Mac'ten daha çok okuduğumu hissediyorum. -_-
Bir ara kaç sayfam kaldı bitmesine diye -ciddi ciddi evet baktım :DD - sonlara çevirdiğimde Cruce'un bölümüne gözüm kaydı dayanadım bir baktım okumuşum :D
Sonra güç konusu geçince Mac'e kızdım, güçlerini ciddi ciddi verdiğini düşündüm.
Sonra ohhhh dedim :D
Fae Mac iyidir, yakışıyor kendisine ;)
Mac ve Jericho arasındaki geçen o son bölüm var ya <3
Tamam dedim seri boyunca Bayan Lane demelerinin her birini affetttim.
Ancak Mac'in Lor'u öldürdükten sonra bir daha konuşmamalara üzüldüm. Şahsen ben yeniden konuşup anlaşmalarını bekledim.
Kitapla ilgili en çok sevdiğim durum kesinlikle Mac'in daha da güçlenmesi oldu. Bu güçlenme yan etkenlerle aldığı şey değil. Zihninde o ezik, erkeğinin arkasına saklanan Mac'i yerle bir etti.
Ule Mac senin saçma sapan çizdiğin o sınır yüzünden ben kaç kitaptır Barrons'a kızıyorum sen biliyor musun??? :D
Yüksek Gerilim kitabı için bekliyorum, Rydona yazık etti be yazar yani kıyamam o malum olay yüzünden yaşamak zorunda kaldıklarına üzüldüm :(
Gerçi o da Jo ile birlikte aynı hissiyatı Dani'ye yaşattı ya neyse :D