Fırtınalar İmparatorluğu
2019 9. kitabı
||Fırtınalar İmparatorluğu-Sarah J Maas|| • Kalbim kırık bir şekilde geldim. Yorumu yazmaktan hep kaçınmaya çalıştım ama o ilk 500 sayfanın hatrına yazayım dedim. Cam Şato serisinin beşinci kitabı yine çok güzel başladı. Bu kitapta kurgunun nasıl da sağlamlaştığını gördük. Hayretler içerisinde kaldım bazı gerçekleri okuduğumuzda ve gerçekten on numara beş yıldız bir kurgu. O kadar ayrıntılı, detaylı ve iyi işlenmiş bir kurgu ki her kitabında yazara biraz daha hayran kalıyorum. Fantastik serileri okumayı seviyorum ama en çok da böyle güzel işlenmiş fantastik serileri daha bi seviyorum. • Kitapta ayriyeten çiftler arasında yakınlaşmaların da olduğu çok güzel bir kitaptı. Öncelikle bizim güzel çiftin yaşadığı tüm anları çok sevdim. En çok sevdiğim “Sonu ne olursa olsun.” Anıydı. İçime içime işlediler o güzellikleri ile. Ayriyeten baş çiftimizin haricinde shiplediğim üç çift vardı. Onları da okumak güzeldi. Bir de ben bu sefer Elide&Lorcan bölümlerini okumayı da çok sevdim. Onlar daha ayrı bir yerden hikayelerini yaşıyorlardı ve oraları okurken çok eğlendim, korktum falan ama çok keyif aldım. Hatta kendime inanamaz bir şekilde keşke Elide&Lorcan sahnelerine gelsek dedim. Çok heyecanlı anlar da yaşandı. Lysandra’ya hele o heyecanlı anlarda hep bir hayran kaldım. • Çok dolu dolu çok güzel bir kitaptı ta ki benim kalbimi alaşağı eden yere kadar. Gerçekten ben bazen çok fazla bağlanabiliyorum ve bu seride çok bağlandığım bir seri olduğu için ben o anları okumakta çok zorlandım ve çok ağladım. Benim için o sayfaları okumak çok fazla zordu. Kitabın etkisinden hala çıkamadım hele ki o ilk gün sadece günüm bu kitabı düşünerek geçti. • Uyurken de düşündüm uyandım bu sefer de şey demeye başladım, “Acaba yazar bu anları yazarken ağlamış mıdır?” Beni bu denli etkilediği için hem Sarah J Maas’i daha çok sevdim hem de daha çok nefret ettim. Çok kızgınım ama kendisine... Kingdom Of Ash’i umarım Dex yakın zamanda çıkartır. Gerçi şimdi çıkartsa hemen okuyabileceğimi sanmıyorum. 5/5
Fırtınalar İmparatorluğuSarah J. Maas · Dex Yayınları · 20181,811 okunma