2015 141. kitabı
Okunma: 20 Kasım 2015 13:44
Açıkçası Kara Kule serisinden beklentilerim vardı ve Silahşor beklentilerimin biraz altında ancak giriş kitabı olarak fena değil. Bir çok kişi de diğer kitapların çok daha güzel olduğu konusunda hem fikir olunca beklentilerimin altında olması beni çok rahatsız etmedi. Silahşor ile çöllerde Siyahlı Adam'ın peşinde uzun bir yolculuğa çıkıyorsunuz, zaman zaman sıkıcı da olsa güzel ve merak uyandırıcı bir yolculuk oldu bu. Okurken çok sıkılmadım, Silahşor ve hikayesi ilgimi çekti, geri dönüşler de kitaba güzel bir ahenk katmış. Aslında kitapla ilgili söylenecek henüz çok fazla şey yok, ben seriye devam etmek istiyorum ve seri de ilerledikten sonra gerçek kanaatime varmak istiyorum. Daha fazlası için;yorumatolyesi.blogspot.com/2015/11/silahso...
SilahşorStephen King · Altın Kitaplar · 20173,050 okunma
Esma T
Gökhan Demiray evet olaydan çok karakterler ön plana çıkacak gibi, beklentimi çok yüksek tutmayacağım. Tavsiyeniz için teşekkürler :)
Esma T
Muzaffer Akar umarım bende ilerledikçe sizin gibi düşünürüm, bir kaç gün içerisinde ikinci kitaba başlamayı düşünüyorum :)
Seriyi bir kaç gün önce tamamlamış biri olarak şunu söyleyebilirim kesinlikle kahramanları konunun önündeydi. Serinin tamamıyla ilgili fikrimi Kule kitabına yorum olarak ekledim, fakat kısaca şunu söyleyebilirim beklentinizi düşük tutarsanız beğeniniz yüksek, beklentinizi yüksek tutarsanız beğeninizin düşük olacağı bir yolculuk olacak sizin için.
Bu seri gibisi yok, tek kelimeyle muhteşem. Kitap kahramanlarını ve yeni kitabını beklemeyi özledim. :)