2019 4. kitabı
√ Tuz ✩ Mehtap ALTAN √ . Satır Çizgileri; . Reddediyorum Arka bahçenizde doğurduğunuz Maskelerinizi! En çok da gölge ekip Güneşe selâm biçen yanınızı reddediyorum. . zamanıdır evet! namı yürümeyen türkülerin ökçesine basa basa kaybolmak zamanıdır... . meali yaramda saklı cennetim eyy! tespihini koparan cümlelerimi tek tek döksem döksem kokumu sakladığın avuçlarının çizgisine yaramı yaran sayar mısın... . kadın ardında su dökeni kalmayan öykü adın! . gıcır gıcır susanların avlusundayım! . kaldırımları ağlayan şehirler anahtarı kaybolmuş kapıların kardeşidir! . icabetin tuvali, aşkın sadık özünde lisan alacalanır, sükûnetin közünde . hüznün sadakası güvenmekmiş . "ayakkabısı delik bir çocuğu yüksek ökçeli düşlerle kandırmayın!.." . Kitap Yorumu; Nasıl söze başlamak lazım bilemedim bu kadar alıntı ve daha bir çok alıntının paylaşılamaması hani şiir kitaplarında çizilen yerler sayılıdır ya bu şiir kitabı bir başka çizilmiş veya çizilecek o kadar yer varki okuyunca ne demek istediğimi anlayacaksınız belki benim çizmediklerimi de sizler çizeceksiniz yüreğinize ve kaleminize sağlık diyorum sadece ve kesinlikle tavsiye ediyorum şiirler de derinlikler de çok hangi acıyı vey aşkı yaşıyorsanız oraya çekebilirsiniz lakin kendisi çok güzel bir mücedeleden bahsetmiş bana göre tavsiyemdir. Keyifli Okumalar
TuzMehtap Altan · Az Kitap · 201920 okunma