···Okunma: 05 Ocak 2020 23:07 Meri babası İran'da asıldıktan sonra kaçak yollardan Türkiye'ye kaçmıştır.
Türkiye'de annesinin üvey kız kardeşine sığınır,fakat teyzesinin asıl amacı Merinin akıl hastası olduğuna dair rapor alıp Merinin tüm mal varlığına konmaktır.
Bu arada Kerem komutan yanlışlıkla nöbette arkadaşını vurmaktan ordudan üç ay ihraç edilmiştir Kerem ve Merinin yolu bir şekilde kesişir.Kerem ona evini açar,Meri başına gelenleri Kereme anlattığında ona yardım edeceğine söz verir
Bir sabah haberleri dinlediklerin de Merinin teyzesi televizyonlara çıkıp yeğenini bulana ödül vereceğini duyurur.
Öte yandan İran'da muhafazakar kesim yöneticileri Merinin yakalanıp ülkeye geri getirilmesi için düğmeye basarlar. Malesef Meri ve Kerem için zaman daralmaya başlamıştır.
Acaba Kerem Meriyi kurtarabilecek mi
Meri için tüm bu kabus bitecek mi
Yine muhteşem yazmış yazarım ️ Çok beğendim okurken sanki bende onlarla birlikte yaşadım her şeyi .
Yazarım kaleminiz daim okurunuz bol olsun sabırsızlıkla ikinci kitabı bekleyeceğim
Bu tarz severlere kesinlikle okumalarını tavsiye ederim
# Kız,pencerenin dış korkuluğu küpeşte ye çıkmış, güç bela dengede durmaya çalışıyor saçları rüzgarda uçuşuyordu.
Kerem güçlükle yutkundu İn ordan aşağı !
Neden göğsü dehşetle sıkışmıştı ki ?