Yirmi Aşk Şiiri ve Umutsuz Bir Şarkı
2020 12. kitabı
Modern Klasikleri alırken yanlışlıkla aldığım şiir kitabıdır bu kitap Pablo Neruda bu şiirleri 20 yaşında yazmış ki gençlik döneminde yazmış olduğunu hissettim ve beğenmedim hiç beğenmedim Tarih 20. yüzyılın en önemli şairlerinden kabul ediyor hatta 1971 de Nobel Edebiyat ödülüne layık görülüyor herneyse ben şiir kitaplarını zaten sevmiyorum ki bu kitabı da hiç sevmedim yanılıyor olabilirim belki de çok iyi kitaptır bilemiyorum Bu kitap yorumumu okuyup öyle şiirden anlamayan bir öküz algısı olsun istemiyorum çok iyi şiir okurum belki yazmamam ama sevdiğim çok güzel şiirler var neyse birkaç alıntıyla kapatıyorum bu kitabı zaten düşük bir puan da veriyorum Kitap alıntılarım ️ Her şeyini yitiren ve kazanan her şeyi.. ️Bir limanda yaşadım,seni de orda sevdim. Sessizlikle düşün kesiştiği yalnızlık.. ️Belki bana verdiği son acıdır bu acı, belki son şiirdir bu yazdığım şiir ona Kitap puanım : 2 / 5 #işbankasıkültüryayınları #PabloNeruda #YirmiAşkŞiiriVeUmutsuzBirŞarkı #hasanaliyücelklasiklerdizisi #hasanaliyücelklasikleri #kimneokudu  #OkudumBitti #OkudumOkuyun #Kitaplaryolda #KitapTavsiyem #Bookstagram #kitap #kitapsevgisi #bookish #books #Kitapyorumu #neokuyorum #Keşfet #Video #reader #reading #readingbooks #okuyoruz
Yirmi Aşk Şiiri ve Umutsuz Bir ŞarkıPablo Neruda · Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları · 20192,068 okunma