2020 4. kitabı
Okunma: 16 Ocak 2020 20:35
Elif Şafak ile ilk tanışmam bu kitapla olduu. Umarım son olmaz. Dilini, anlatımını çok sevdim. Ama keşkelerim arasında. Böyle bir yazarı daha önce okumalıydım diyorum. Neyseki henüz geç değil. Kitap otobiyorgrafik roman kategorisinde. Elif Şafak yazarlık ve annelik çatışmasını ele almış ve yaşadıklarını çok güzel bir dille aktarmış bize. İçimden sesler korosunu unutmamak lazım. Hepsi birbirinden farklı parmak kadınlar. Kitabın her bir sayfasını paylaşmak istedim. O kadar dolu bir kitap ki... Kadın yazarlar hakkında bilgiler vermesi, bazı kitaplarına değinmesi, anneliği ve/veya yazarlığı seçen kadınların izledikleri yolu anlatıyor bize. Erkeklerin de kesinlikle okumasını tavsiye ediyorum. Kadınların hamilelikte yaşadığı durumlar bir nebze olsa da anlatıyor. Postpartum depresyon nedir, nasıl anlaşılır, belirtileri neler, neden olabilir? Gibi sorulara yanıt veren bir kitap. Kitabın arkasında da yazdığı gibi: " Bunca kötülüğün ortasında, bize umut veriyor Elif Şafak, dayanabilmek ve sonra hayata, bir mucize gibi, yeniden başlayabilmek için. " Elif Şafak
Siyah SütElif Şafak · Doğan Kitap · 202411,3bin okunma
Aynı duyguları hissedip aynı yorumları yapmıştım. Çok iyi bir kadın yazar. :)
M.
Evet gerçekten kalemi çok iyi bir yazar 🌼🌼