Okuyun Okutunnnnnn
2020 1. kitabı
Okunma: 20 Ocak 2020 23:09
Araf; bir direnişin, yeniden doğuşun hikâyesidir. Çok kısa sürede bir çırpıda bitirdim. Kitabın devamı varmış. Yakın zamanda çıkması temennisindeyim. Araf: iki yorgun yüreğin hikâyesidir. Engin Komiser; gözü pek bir adamdır. Yeni evli olan komiser aynı zamanda eşiyle iş arkadaşıdır. Aynı ekipte çalışmaktadır. Birinci evlilik yıl dönümünde katıldıkları bir çatışmada eşini kolları arasında kaybeder. Ve psikolojik olarak dağıtır kendini. Tamamen işine kanalize olarak kaybettiği karısının öcünü alır adeta tüm suçlulardan. Bir gün ikizi, hastaneye kaldırılan yetim bir kızın uyuşturucu batağında olduğunu söyleyerek ondan yardım ister. Yardımda bulunduğu kızın, zaman geçtikçe gizli sırlarını bularak karıştığı karanlık dünyadan çıkması için kol kanat gerer. Ve bu arada iki yorgun yüreğin farkındalıkları artarak duygusal anlamda birbirlerine uçuşurlar. Biraz polisiye, biraz macera ve aşkla harmanlanan toplumumuzun kanayan yarası madde bağımlılığına ışık tutan güzel bir çalışma. Şiddetle tavsiyemdir.
ArafEsra Uzun · Pay Yayınları · 2019389 okunma