modernizm
Dininizi yeni yetme gençlerden değil ümmete önderlik etmiş takvasiyla ilmiyle dillere destan,hata yapma ihtimali olmayan(ölmüş) kişilerden öğrenin. Modern fikirlerden, süslü kelimelerden uzak durun. Bir taraftan inşa ederken bir taraftan yıkan insanlardan ilim almayin Örneğin kuran hayat kitabıdır derken Kur'an'ın şifa olması,okurken sevap kazanılması vs. Yönlerini iptal eden,ahlaki emrederken namazi bir yerden vuran tipler... Bunlar size asla hayır getirmeyecektir. Molla mojla
Din
Anladim seni ancak bir birine zıt çelişkili ayetler var yazmışsın. Bence çok ama çok yanlış bir vurgu yapmışsın. Allah cc. Yapamadığını hadisciler veya din adamlarımi yapıcak kardesim. Kendi hükmünde hiç kimseyi ortak kılmaz. 18-Kehf Suresi 26 Rabbinin kitabından sana vahyedileni oku. O'nun kelimelerini değiştirecek hiç bir kudret yoktur.18-Kehf Suresi 27 Kendilerine okumakta olan Kitab'ı sana indirmemiz onlara yetmiyor mu ? Ankebut Suresi Ey Rabbim ! Benim toplumum bu Kuran'ı devre dışı tuttular . Furkan Suresi 30 Buarada bende sana birçok ayetle daha geri dönüş yapabilirim ama sana tavsiyem kardesim benim gibi birazda olsa sorgulaman. Hâşa Allah cc değil . Kuran'ı değil . Sadece dinini biraz araştırman ki yapiyorsundurda. Ben nacizane öyle yapıyorum Selametle
Kardeşim kuranda zıtlık yok,ancak işin usulüyle Kur'an'a dahi yaklasmasan ordada hadislerde olan durumun aynısını görürsün. Bunu söylüyorum. Dinimi iyi biliyorum. Bu soylediklerin hakkında Türkiye'de derin araştırma yapmış kişilerden biriyim. Yazık etme kendine diye tavsiyede bulunuyorum. Hadisler Kur'an'a ters düşmez. Sadece az bilgiyle öyle görünür sana. Mustafa gencin,Mustafa sibainin,abdulgani abdulhalikin,yaşar kandemirin, alaadin palevinin sünnetin hüccet degeri ve sünnete getirilen şüpheler hakkındaki kitaplarını okumanı tavsiye ederim.
1 yanıtı göster