Kitap okurken ayraç mı kullanırsınız, sayfa kenarını mı katlarsınız, yoksa kaldığınız sayfa numarasını aklınızda mı tutarsınız? Ya da daha başka bir şey mi?
Kitap okuduğunuz günlere ait takvim yaprağı tavsiyemdir. Ileride hatıra olur
Kitapların sayfalarına kıyamıyorum, katlanan sayfaları görmek iyi gelmiyor bana. Bu yüzden ayraç kullanıyorum. Aslında ayraçlarım çok, çocuklar da kullanıyorlar. Ama benim kullandığım diğerlerinden farklı ‘’ele avuca gelen’’ dediklerimiz,yani biraz büyük ve ağır olanlardan gerçekten kitabı ayırıyor :) Küçük oğlum ise iki tane ayraç kullanır; bir tanesi kitabı okumaya bıraktığı yerde diğeri ise bir sonraki okuyacak yerine kadar :)
20 liraya ayraç alacağına o 20 lirayı ayraç olarak kullanmak çok daha iyi fikir, buna benzer bir şey diyordu birisi :) ama tabi ben ayraç kullanıyorum, ya da kitabı kaldığım yerden ters bırakırım masaya, kitaplığa falan. Kitabın o ters görüntüsü bana "hemen devam et kaldığın yerden" mesajı veriyor. :)
Bu yorum görüntülenemiyor
Ayraç kullanıyorum. Ayraç koleksiyonum var, her kitapta ayraç değiştiriyorum. :) Sayfa kenarlarını katlayamıyorum, çünkü kitaba kıyamıyorum. :(
:) Çay kaşıģı...
Benden sonrakilere kalacağını ve ondan faydalanacaklarını bildiğim için, dikkatli kullanmaya özen gösteririm.