2020 16. kitabı
Okunma: 27 Şubat 2020 09:52
Yaaa bu seriye aşığım ben aşık.Keşke hafızamı resetleyip yeniden okuyabilsem.Kitaba başlarken serinin hali hazırda basılmış veya yakın gelecekte basılacak bir kitabı olmadığı için yürek yemiş olmalıyım dedim.Ama çok şükür yüreğimi burkacak bir sonla bitmedi.Üstüme boca edilen sürprizlerden bahsetmiyorum bile. . . Kitapta Mac ve Barrons yine yok.Mac’in görevini layıkıyla yerine getirebilmesi için Peri diyarına gittiler.Dani ise şehrin yeniden kurulmasına yardım etmek için Dublin’de kalıyor.Ryodan ise . Ehh onun nerede olduğu belli değil.En azından bir müddet.Şehir tam Perilerden kurtulduk derken bu sefer de eski Tanrılarla karşılaşıyor.Dünyası ve insanları için kendini feda etmekten çekinmeyen Dani , farkında olmadan hayatının en geri dönülmez fedakarlığını yapıyor.Üstelik tam da Ryodan ile her şey yoluna girmişken. . . Benim bu serideki favori adamım Ryodan.Bundan artık son derece eminim.Senin açık , sevgi dolu yüreğini yerim beee.Okurken bu benim bildiğim Ryodan olamaz dedim durup durup.Öncesinde okuduğumuz 9 kitaptaki Ryodan değildi burda okuduğum.Buradaki Ryodan kalbimi çalan bir adamdı.Bu durumda beni dumura uğrattı.Hem Dani’nin hem Ryodan’ın geçmişini öğreniyorsunuz kitapta.Daha yazacak çok cümlem var ama sürprizi kaçmasın.Elinde olanlar kitaba hemen başlasın.Olmayanlar da seriye başlasın bence.Öpüldünüz
Yüksek GerilimKaren Marie Moning · Artemis Yayınları · 2019104 okunma