2016 18. kitabı
Okunma: 17 Şubat 2016 00:00
Kitabı 8-9 yaşlarındaki Scout'un gözünden okuyoruz, küçük bir çocuğun gözünden o zamanların Amerika'sına dahil oluyoruz. Kitapta ırkçılık, sınıf ayrımı ve insanlar çok güzel işlenmiş. Kitapta neredeyse her çeşit insana rastlamak mümkün ve bunları henüz önyargı sahibi olmayan küçük bir çocuğun gözünden okumaksa her şeyi daha gerçekçi kılıyor. Kitabı beğendim, içinde güzel karakterler ve mesajlar var ancak kitapta istediğimi tam olarak bulamadım. Kitabı bana bu kadar çok sevdiren Atticus oldu, o olmasaydı kiaptan pek etkilenmezdim muhtemelen. Bülbülü Öldürmek gerçekten çok güzel ve okunası kitaplardan biri fakat ben gerçekten çok etkilenemedim. Ne olduğunu bulamasam da bir şeyler eksikti kitapta, yine de iyi okumuşum ve bence sizde bir göz atın. Daha fazlası için;yorumatolyesi.blogspot.com/2016/02/bulbulu...
Bülbülü ÖldürmekHarper Lee · Sel Yayınları · 201488,8bin okunma
Araya başka kitap aldım, kalan yarısını ondan sonra tamamlamayı planlıyorum. :) Sıkıcı değil ama akıcı da değil.
şuan da ben de bunu okuyorum ve çok sürüklendi elimde yarısına geldim ama ben de çok çarpıcı bulmadım henüz.
Esma T
Biraz daha okuyun Deniz Hanım 10 sayfa da akmaması doğal :) İyi okumalar :)
Esma T
Evet biraz akıcılık problemi olabilir ancak bitirdikten sonra okuduğunuza değdiğini düşüneceksiniz muhtemelen. Arayı açmadan bitirin derim :)
Esma T
Evet özellikle ilk yarısının etkileyici olduğunu söylemek zor bende ikinci yarıyı daha çok beğendim.