Hadi Bakalım. :)
Sevgi mi? Bilgi mi?
Anket
Bilgiyi sevmezsek ve Sevmek bilgisine sahip olmazsak İkisinin de bir anlamı kalmıyor:)
Böyle bir sonuca varamayız. Çünkü bu gün insanların çoğu bilmeden seviyorlar. Sonrasında da hayat onlara zaten dersini veriyor.
Aklıma bir hikaye geldi bu sorunuzla ile ilgili ama çok uzun yazmaya erindim . Şunu diyebilirim hikayenin özeti olarak sevginin olduğu yerde herşey gerceklesiyor .Bilgi desem sevgisiz hayat olmaz sevgi diyipte bilgiyide çıkaramam hayatımdan .
Sizinle aynı fikirdeyim.😊
Bilgi sevginin esiri sevgi bilginin eseri olamaz diyesim geldi:)
Guzel abim. Bilgisizlikten kastimiz akil yetisini kullanamamak dusunememek degil ki. Ona bakarsan akil olmadan sevgi de olmaz. Karistirmayalim abim. :))
Sevginin fazlasını tattım ama bilgi yoktu. Bilginin fazlasını aldım ama sevgi yoktu. Diyeceğim şu ki, elbette bilgi fazla olsun ama sevgi ile aralarındaki fark Everest'i anımsatmasın. :)
Yani bilgi diyorsunuz. Tesekkur ederim. :)
Sevgiyi bilinçli, bilgiyi sevgiyle aşılayan insan olsun. Eksiği kapatılır, fazlasının da bir çaresine bakılır herhalde :))
İşte o fazlası hangisi?
Mantıklı. Ama sanırım tek acıdan baktm olaya. Ama dediklerinize sonuna kdr katiliyorum. Bn biraz da boyle ilim açısından bakarak bilgi demek istedim. Ama haklsn. Güzel düşünceleriniz için ALLAH razı olsun. 😊👏
Öncelikle bu düşünceleriniz ve değerli yorumlariniz için teşekkür ederim. Ben sizi anliyorum. Bilgi de elbette önemli fakat tercih söz konusu oldugunda sevginin daha önemli oldugu kanisindayim. Allah sizden de razı olsun. 😊😊