·216 syf.····Okunma: 19 Mart 2020 17:59 Ömrüm boyunca saklayacağım çok çok değerli bir hediye ve çok çok anlamlı bir kitap oldu benim için. Güçler kitabından..:)
Kitabın genel konusundan çok içeriğinde ki o aşkvari sözcükler, cümleler o kadar güzel o kadar sarıcı ki.. Hayatımızın her alanında ki o cümleleri yaşadığımız, yaşattığımız birileri varsa ne mutlu bize.
Zaten Hikmet Anıl Öztekin sözleriyle, sohbetleriyle ve kalemiyle etkileyici bir söz adamı. Bu yüzden yazarken o duyguları aksettirmesi gayet normal geldi.
Kitabın içeriğine -hikayesine- gelecek olursak Fesleğen ve Seyyah'ın hikayesi.. Fesleğen babasından aldığı bilgilerle maneviyatı kuvvetli bir genç kız, Seyyah ise Fesleğen gibi anne ve babasından yana şanslı olmasa da sorgulayan bir genç olmasıyla hayatını yönlendirmeye çalişan bir genç.. Bu iki gencin yollarının kesişmesiyle hikaye başlıyor zaten. İki gencin maddi aşka tutulup maneviyata doğru gitmesini konu alan bir eser. Sonu istenildiği gibi kavuşmalı bir eser.
"Kimi sevmeli, güzeli mi, güzel yolları sevdireni mi?" Güzel yolları sevdiren insanlarla karşılaşmanız ve istediğimiz her ne ise kavuşmak ümidiyle.. (çokça amin:))