Gönderi

Şu an minarelerden gürül gürül akan ve ruhumuza Asrı Saadet neşesinin lezzetini muştulayan Teşrik Tekbirleri ve Salavât-ı Şerifeler bize bu toprakların İslâm ile kaim olduğunu haykırıyor.Anlayana ve bu uğurda cehdederek hayatını itmama erdirenlere ne mutlu!
1000Kitap
··
20 Gösterim
3 Yorum
Ürpertici! tekbirlere ortak olduk, dağlar taşlar bitkiler gibi. Bu tekbirleri besteleyen Itri'den de Allah razı olsun. İnsan sıkılmıyor söylerken 🤲
Bunun kitap paylaşımlarımla alakası nedir?
Fâtih
Gönderi Sahibi
Biz okuduklarımız bizde fazlalık olsun,sırtımıza yük olup da "kitap yüklü merkepler" haline gelelim diye değil'okuduklarımız hikmete kalbolsun,ruhumuza ruh,canımıza can katsın deyu okuruz.Hah işte o duyduğun/m salavatı şerifeler var ya,tüm okuduklarımın nereye çıkacağı/çıkması gerektiği konusunda hulâsa bir remz benim için. Ben de bu remzi teşrih etmek istedim de azizim senin bu rahatsızlığın nedir/nereden tevellüd etmektedir ki böyle bir sual sorarsın?
Bu yorum görüntülenemiyor
Yorum yapabilmeniz için giriş yapmanız gerekmektedir.