···Okunma: 27 Mart 2020 21:28 Tek kelimeyle HARİİİİKA bir finaldi. Öncesinde söylemem gerekirse serinin ilk kitabından sonra çok da bi beklentim olmadan devam ettim. Ama yazar çoğu serinin aksine her kitapta daha da harikalar yaratmış. Winter’ı okumadan önce serinin ara kitabı olan Levana’yı da okumanızı öneririm. Final kitabında bahsedilen küçük detayları ve son bölümlerde yazarın vermek istediği duyguları çok daha iyi algılarsınız. Okuyanların çoğu (yani yorumlarda gördüğüm kadarıyla) Winter karakterine pek ısınamamış. Lakin ben karakteri oldukça samimi ve cesur buldum. Kendine gün geçtikçe zarar vermeyi göze alarak bazı şeylerden vazgeçmesi ve bunu tamamen zalimlik olarak gördüğü için yapması dikkate alınması gereken bir özelliğiydi bence. Seride en sevdiğim çift Scarlet-Wolf olmasına rağmen Winter ve Jacin arasındaki çekim, kavuşamamalarının gittikçe bir aşka dönüşmesi çok hoşuma gitti. Son olarak dediğim gibi harika bir finaldi ve Ay Günlükleri Serisinin sevenlerinin mutlaka ama mutlaka okumasını öneririm.