Corona Günlükleri#2 (HER ŞEY)
2020 3. kitabı
Okunma: 28 Mart 2020 18:51
İkinci kitabımız ile bitiş zamanı belli olmayan maratonumuza devam ediyoruz. Madeline, SCID (Ağır Kombine İmmün yetmezliği) hastası halk arasındaki tabirle o bir balon bebek. Hayatı boyunca havası filtrelenmiş bir alanda olmalı. Yani dışarı çıkmak karakterimizin ölmesi anlamına geliyor. Şuanki yaşantısından daha fazlasını istememişti, sonra karşı eve Olly taşındı ve her şey değişti. Genç yetişkin edebiyatı severler için kitap gayet akıcı, karakter oldukça naif ve gerçek anlamda yaşamak istiyor. Olly ve Madeline’ın nasıl birbirine çekildiğini ve ansızın atıldıkları maceradan sonra olayların nasıl değiştiğini, genç bir kızın bakış açısından okumak isteyenler için uygun bir kitap. Bir okuyucu için en önemli soruyu soralım: Peki sonu beni tatmin etti mi? Hayır, sanırım ben daha yıkıcı bir son ve aksiyon bekliyordum. Yine de konusu ile her şeyi affettiriyor. Not1: Evet, film uyarlaması da mevcut izlemek isterseniz güzel bir alternatif olabilir. Not2:15 gün evde oturduğu için çıldıran insanlar, insanlarımız var. Kahramanımız tam olarak 18 yıl boyunca evinden çıkmıyor ve bunu yaşamak için yapıyor. Burada empati kurabileceğimizi umarak HEPİNİZE İYİ OKUMLAR DİLİYORUM.
Her ŞeyNicola Yoon · Pena Yayınları · 2016880 okunma