2020 19. kitabı
•Yorgun Adam• |Kitap Yorumu | • • Herkesin kendi hayatı ,kendi zamanı ve kendi yalnızlığı vardı. Yorgun Adam kitabında geçen bu söz ilk gözüme çarpan satır arası oldu. Bilim kurgu okumaya yavaş yavaş alışıyorum sanırım.Yazarımızın bilim kurgu tarzında kalemini ve anlatımı sevdim fakat kitabın kurgunun kısa olması ,devamını beklerken bitmiş olması bir miktar üzdü .Ama genel olarak iyiydi. Kitapta Dünya’nın ünlü yatırımcıların elektrikle çalışan uzay mekiği üreterek, yanındaki destekçilerini ve bilim adamları, vs insanları alarak Mars’ta tasarladığı dev yaşam ünitelerine giderler. Dünya şimdi aylaklara, geçmişin aylıkçılarına kalmıştır.Bir süre gidenlerden haber alınmaz derken bir gün Mars başkanı dünyaya Asil robotlar gönderdi. İnsanlar mutlu olsun, iş yapmasın,keyiflerine keyif katıp , eğlensin diye. Belki bu ilk başlarda hoşlarına gitti insanların ama ya sonrası? Gittikçe yozlaşmaya başlayan hem bedenen hem ruhen çürümeye başlayan bu insanlar için artık hayat eskisinden daha kötü duruma gelmesi .... Acınası ama gerçek. Çalışmayan kollar gibi anılar da güçsüzleşiyorlardı.Hafızası günlük yaşamdan dolayı son derece zayıflayan ,bir şeyi hatırlamaya neden ihtiyaç duysun ki ? Zaten,bütün ihtiyaçları karşılanıyordu ve çalışmak zorunda bırakılmıyordu. Cansu Karcıoğlu moderatörlüğünde @caneryurek82 kaleminden#yorgunadam ’ı güzel bir grup ile okuduk .Sizlerde #yorgunadam kitabına şans verip okuyabilirsiniz . Kitaplarla kalalım #okudumbitti #kitapönerisi #kitaptavsiyesi #bookstagram #bookphotography #booklover #kitaplariyikivar #kitapokuyorum #evdekal #kitapyorumu #alıntı #satırarası #kitapönerileri #bilimkurgu #kitapokumakgüzeldir #herkitapbirdünya #güzelyolculuklara #bookstagramturkey #booking #blogger #bloggerlifestyle #booklovers #booklife
Yorgun AdamCan Eryürek · Cinius Yayınları · 202027 okunma