2020 3. kitabı
Okunma: 12 Nisan 2020 14:20
Tutunamayanlar bir gün bir taşra kasabasından kaçırdıkları bütün trenlere üzülerek tekrar geri gelecekler bu geç kalışın sebebi daha önce söz vermedikleri ve anlaşmadıkları gibi isa-mesih'i beklemeleri yüzündendir sevdiği kadının istediği televizyon ünitesini yapmak için tekrar marangozluğa başlayan isa zamanın nasıl geçtiğini unutmuş ve bütün işi bitirdikten sonra parmak arası sandaletlerini ve trendyol uygulamasından indirimle aldığı levi's pantolonunu giyip ancak yetişebilmiştir. içinden tren rayları geçmeyen şehirlere uğramadan sokağa çıkma yasağı olan 30 il ve Zonguldak için günler artık eskisi gibi geçmeyecektir
TutunamayanlarOğuz Atay · İletişim Yayınları · 202474,9bin okunma
Bartleby
Şanlıurfa'mızın Fransız işgalinden kurtuluşunun 103.yılı kutlu olsun dedim, kahvaltı için kruvasan ile beraber kahve sipariş verdiğimiz sırada. Olsun olsun da sen niye mutlu olamıyorsun biliyor musun dedi, çünkü kruvasanı kahveye batırıp yerken bundan alacağın lezzet ile mutlu olmak yerine işgal devletlerini düşünüyorsun. Haklıydı, haklı olduğu kadar güzeldi. Fransızlar bile terk etmişti şehri baksana. Aslında hikaye anlatıldığı gibi de değildi.
Bartleby
Sabaha karşı sıfır dört sularında kendini tekrar okutmaya karar verdin. Selim Işık ölmedi dedi birileri, zihnimizde yaşıyor. Günlerden cumartesi, Şanlıurfa güneşli ve 8 derece
Bartleby
Şanlıurfa'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıl dönümünü sokağa çıkma yasağı yüzünden kutlayamayan halk Fransız öpücüğünü evlerinin balkonlardan boykot etmeyi aklından bile geçirmedi