2020 69. kitabı
Okunma: 17 Nisan 2020 23:32
Haklı mıyım bilmiyorum ama kitaplara yatırılan paralar bir nebze kumar gibi değil midir? Harçlığından kısar biriktirirsin, sonra bir sahafa girer girmez bütün kitapları alabilmenin hayalini kurarsın
Ne İçin YaşıyoruzAlfred Adler · Atlantis Yayınevi · 2014697 okunma
Senin bu yorumunu okumakta bir kumardı bence keşke sadece son 1/4 lük kısmı tek okusaydım...
Keşke öyle yapsaydınız ama hayat ne yapacaksın kaç yaşında olsa da insan yeni şeyler öğreniyor. Neyse artık siz okuyup yorumlarsanız değerli incelemenizle bizleri aydınlatırsınız:)
Harikasın ve çok haklısın.. bir kere bir sahafta gezerken amca kitapları incelediğimi görüp “burada çalışmak ister misin? Bir gün burayı bıraktığımda sen ilgilenebilecek kadar seviyorsun galiba kitapları” demişti. İçimden evet demek gelmişti deli gibi. Ama çalışıyordum zaten ve evet diyememiştim. Keşke deseydim. Kitapların içinde çalışmak sevdiğim işi yapmak para kazanmak ya da kazanmamaktan daha önemli aklıma bu geldi yazını okuyunca..
Önceki 2 yanıtı göster
Umarım bu zor günleri hemen atlatırız. Teşekkür ederim tekrar. Size de iyi günler keyifli okumalar:))