Hayranlara duyuru
2014 33. kitabı
Arkadaşlar merhaba bu diyeceklerim önem taşıyor lütfen okuyun , eğer benim gibi zamanın bekçileri kitabının hayranı iseniz kitabın 2018 yılında 4. çıktı. Bu yazarın başka gençlik çağına yönelik eserleri de mevcut ancak hiçbiri Türkçeye çevrilmiyor. Yazar ile iletişime geçtim 4.kitabi kendi editörünün yayınlamak istemediği söyleyip kendisinin yayınlandığını ve Tudem ile iletişime geçtiğini fakat onların da olumsuz cevap verdiğini söyledi . Sonuna da şunu ekledi " Türkiye'den çok fazla istek alıyorum şu an ihtiyacım olan tek şey bir yayınevi" . Ben elimden geldiği kadarıyla yayinevlerine mail atacağım ancak tanıdığınız bildiğiniz küçük de olsa yayınevi sahipleri/ çalışanları varsa sizden ricam Marianne Curley ve kitaplarını onlara takdim etmeniz . Ben Tudem'e de mail attım henüz dönüş sağlanmadı. Yayın dünyası ile hiçbir bağım olmadığı için yapabileceğim tek şey mail atmak . Sizden rica ediyorum siz de elinizden geleni yapın , en azından 4.kitap the shadow için , Ethan Arkarian İsabel ve diğerleri için ...
Zamanın Bekçileri - AnılanMarianne Curley · Tudem Yayınları · 2012316 okunma
1 +1'leme
Ben bu kitap serisini yıllar önce okumuştum ve hayatımda hic bu kadar heyecanla okuduğum böyle güzel kaliteli bir seri görmedim. Okumama teşvik etmişti. Birden bu seri aklıma geldi yorumları okurken gördüm. Hele ki 4. Kitabı oldugunu/olacağını bilsem bunca seneden sonra 😯 baştan okurdum yalayıp yutardım.. ilerde çocuklarıma sakladığım kitaplar..
Eğer hala burdaysan az önce baktım bir haberim var ! 4.kitap hazır ama daha satışa çıkarılmamış eğer fotoğraf atabilseydim atardım kapağı da var ve o kadar güzel kiiii
7 yıl oldu hala 4.kitap gelmedi o kadar istiyorum ve seviyorum ki bu seriyi
Tuğçe Erdem
Son olarak elinize yukarıda belirttiğim gibi yayınevi veya editör ile görüşme - kabul şansı geçerse bana bildirir misiniz ? Marianne Curley' e blogundan ulaşıyorum,kendisinin ilgili kişilerle görüşmesini isteyebiliriz . :)