Beğenmen umrumda değil. Lütfen yorum yap. Fikrini okumak istiyorum.
Ne okuduğunuzu sorgulamıyorum. Bana neden kitap okuduğunuzu anlatın. Niye okuyorsunuz? Gelişmek mi istiyorsunuz? Şaşalı cümleler kurmayı mı istiyorsunuz? Ruhunuzu kemiren sancılardan mı kurtulmak istiyorsunuz? Tarih sahnesinde gezintiye çıkmak mı istiyorsunuz? Yaradılışı mı sorguluyorsunuz? Gerçekten niye okuyorsunuz? Derdiniz nedir? Siz bunu kurcalarken ben de kendime bir bakış açısı kazandırmak istiyorum.
Maalesef yeni bilgiler için kitap okuyan biri olamadım hiçbir zaman.. İç dünyamı zenginleştirmek daha derin düşünebilmek için okuyorum. Aslında bu soruya verilebilecek onlarca cevabim olabilir ama en önemlisi şu SEVİYORUM :)
Bilal Günaydın
Daha çok sevmenizi diliyorum. Teşekkür ederim düşüncenizi paylaştığınız için
kitap okumak tarihe damga vuran insanlarla sohbet etmek gibidir. o yüzden onlara doyulmaz. bir kere bunun keyfine varırsanız sürekli okumak istersiniz. Ne zaman güzel bir kitap okusam hiç düşünmediğim detaylar yakalıyorum hayatta.yeni bakış açıları keşfediyorum. binlerce kez geçtiğim ağaçlı yolda terk edilmiş bir sincap yuvası fark ediyorum.
Bilal Günaydın
Efsane yorumlar geliyor ya. Sizinki de onlardan biridir. Bu kadar iyi betimlenmiş yorumları keşke ben de yapabilsem. Teşekkür ederim düşüncenizi paylaştığınız için
Ben her daldan okuyup faydalanmak istiyorum. Ve bilgiye ihtiyacım olduğunu düşündüğüm için ki okudukça ne kadar bilgmin az olduğunu fark ediyorum bundan dolayı da kitaplara daha da çok bağlanıyorum.
Bilal Günaydın
Siz de benim gibisiniz. Teşekkür ederim düşüncenizi paylaştığınız için.
Neden okuduğumu/okumam gerektiğini öğrenmek için...
Bilal Günaydın
Doğru söylüyorsunuz. Teşekkür ederim düşüncenizi paylaştığınız için.
Benden önce yaşamış ya da şu an aynı dönemde yaşadığım değerli insanların hayata bakış açısından bakabilmek ve hayat deneyimlerinden faydalanmak benim birinci amacım ama diğer okurların dediği çoğu şey de var tabi ki (zaman geçirmek, diksiyon ,iletişim vb.)
Bilal Günaydın
Ortaya sağlam bir bakış açısı koymanızı diliyorum. Teşekkür ederim düşüncenizi paylaştığınız için.